15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Disse magiske terry Ahimenes

achimenes av forskjellige varianter Blant variasjonen av Achimenes -arter er det verdt å markere terry -varianter. De tiltrekker seg oppmerksomhet med sine uvanlige blomsterstander med en spesiell struktur. På bakgrunn av lyse saftige nyanser ser utstoppede blomster veldig elegante ut og overskygger mange andre typer innendørs blomstrende planter..

Om emnet: Achimenes – omsorg og dyrking hjemme!

Karakteristiske trekk ved arten

Du kan skille terry Achimenes med følgende funksjoner:

  • blomsterstander har flere rader med kronblad;
  • noen varianter på en plante kan ha doble, halvdoble og enkle blomster;
  • størrelsen på frottéblomstringene er merkbart mindre enn for enkle plantearter.

Terry -varianter har ofte et navn med prefikset “double”, som på engelsk betyr “double”, men faktisk kan det være mer enn to slike rader.

Populære varianter

Slike hybrider av Terry Achimenes ser veldig imponerende ut:

  1. Gul engelsk rose. En av de største (blant terry -artene) – blomsterstander opp til 6,5 cm i diameter. Kronbladene er gulaktig fersken, langs kanten er det en lilla kant. Spissene på kronbladene i seg selv er litt bølgete. Busken trenger ekstra støtte, siden blomsterstandene er ganske tunge.
  2. Alter ego. En annen representant for storblomstrede doble hybrider med blomster opp til 5 cm i diameter, som er malt i en dypblå farge med en unnvikende lilla fargetone. Busken er ganske høy, men forgrener seg godt alene.
  3. Stance Delight. Den blomstrer i små, men veldig lyse, skarlagede blomsterstander med et gult senter, som ligner på roser. Kompakt busk med god forgrening.
  4. Petit Fadet. En av de korteste variantene med mørke skarlagenrøde blomster.
  5. Tropisk skumring. Skiller seg i rikelig blomstring og absolutt “dobbelhet” av alle blomsterstandene. De er ikke mer enn 3,5 cm i diameter, malt i en blanding av delikate syrin, fersken og gule nyanser.
  6. Kirsebærblomst. Ideell for å henge planter, den vokser raskt og danner en frodig busk. Rikelig blomstring, små blomsterstander, opptil 3 cm i diameter, syrinrosa.

Når du dyrker terry Achimenes, må du huske på at de er mer krevende i omsorg enn enkle varianter. Dette gjelder spesielt for arter med store blomster. Det vil ikke være lett å oppnå slik prakt og fullstendig avsløring av knoppen, så det er bedre å starte bekjentskapen med terryhybrider med arter som har små blomster.

Funksjoner av terry Ahimenes, deres typer – video

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară