15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi dyrker en mangefasettert morgenherlighet på landet vårt

morning glory av forskjellige varianter Botanikere er glade for samlingene av blomsterplanter som naturen viser dem. Til tross for at morning glory har en ganske primitiv blomstring, er variasjonen av dens varianter fantastisk. Mange fantastiske farger er i harmoni med knopper i forskjellige former og teksturer.

RÅD! Det vil ikke være vanskelig for en gartner å gjøre hagen din kongelig praktfull. Du trenger bare å kombinere forskjellige kultursorter, fra designideen om landskapsdesign i gården.

Hvor mange ansikter har Ipomoea?

Forskere anslår at det er omtrent 500 kjente plantearter. Av disse dyrkes bare 25 av blomsteroppdrettere. Derfor er det nyttig å ta hensyn til de mest populære hybrider, samt finne ut deres naturlige utvalg og botaniske beskrivelse. Så det er morgenherlighet:

“Kairo”

Distribuert i Asia, så vel som i fjerne Australia. Liana blir opptil 5 meter lang. Samtidig er det tett dekket med knopper, som blomstrer og danner et fantastisk blått teppe. Lobede, splittede blader gir det prakt.

“Eføy”

Den vokser bare opp til 2-3 meter. Flere små blomster (diameter – 5 cm) er plantet på peduncles og er lyseblå (med hvit kant), røde og burgunderfarger. Men løvet minner noe om eføy, bare i større skala..

VIKTIG! Ivy -varianten “Roman Candy” brukes som ampelutstillinger. Det grønne bladverket med uvanlige krusninger fungerer som en flott dekor for en sommerbolig..

“Lilla”

Det er en årlig avling fra de amerikanske tropene. I løpet av sesongen vokser den en 8-meters stamme med myk pubescens. Bare lansettbladet løvverk blir en ekte staffeli for røde, hvite, mørk lilla, blå, lilla eller rosa gramuffs.

VIKTIG! Denne representative Bindweed har varianter med doble kronblad i samlingen. Andre varianter av blomsten er kjent, for eksempel “Giselle”, “Scarlett O’Hara” og “Night”.

“Nilen”

I Japan kalles det asagao, fordi det for lokalbefolkningen er som solens morgenflate. Vingrener når bare 3 m. De har ovale blader plantet på lange petioles. Slike fargevariasjoner gir dem et uovertruffen utseende:

  • lilla;
  • skarlagen;
  • blå (mørke eller lyse farger);
  • rosa.

Traktens diameter er 10 cm. På midten av sommeren forventes de første knoppene, som bare vil falme i oktober.

VIKTIG! Varieté “Nilen” har ytterligere to hybridtyper: “Serenade” kjennetegnes ved doble korrugerte lilla kronblad langs kantene, samt “Pikoti” med halvdoble blå / røde knopper.

“Tricolor”

Hun er også kjent som “rød og blå”. Selv om det er en flerårig sort, plantes planten som en flerårig. Skrumpne blader vokser på 5-meters skudd. Blomster samles i bunter på 3-4 stykker. De er som kameleoner, da de lyseblå traktene med rosa rør begynner å rødme mot høsten. Planten brukes i medisin. Psykotrope stoffer er hentet fra komponentene..

RÅD! Gartnere foretrekker varianter som “Pink Star”, “Flying Saucer”, “Blue Lollipop” og “Sky Blue”.

“Månen blomstrer”

Den åpner sine store 10 cm knopper bare om natten. Ved morgensolens første stråler lukkes trakten. De utstråler en fantastisk duft. Skytelengden kan overstige 6 m.

Kvamoklites

Dette er en gruppe frottévarianter. De kjennetegnes ved utskåret løvverk, som er dekorert med en kant i kant. Små rørformede blomster er plassert på stilkene. Gartnere favoritter er kvamoklite: ildrød, fjærete og også “Slaughter” kalt “Cardinal Liana”.

Du kan skjemme bort din selvfølelse med andre varianter av morning glory. Moorish, Lobed, Finger og Brazilian views vil se uslåelig ut på de majestetiske buene.

Previous Post
Hvilken automatisk mater skal du velge for akvariefisk
Next Post
Soiuri de ridiche într-o cabană de vară