15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Skjære innendørs hibiskus

innendørs hibiskus Innendørs hibiskus er en raskt voksende plante. Denne vakre blomsten kan vokse opp til 2 m i høyden under gunstige forhold. Hibiscus dyrkes i sandjord. Om vinteren påføres vermikompost eller annen organisk gjødsel på jorda. Også om vinteren plasseres hibiskus under kunstig belysning. Dagtid med hibiskus må økes til 15 timer om dagen..

Innendørs hibiskus tolererer ikke stillestående vann, så du må plante den i en gryte med dreneringshull. Uten drenering av vann vil rotsystemet i blomsten råtne og innendørs hibiskus vil dø. Når du følger alle reglene for omsorg for denne fantastiske planten, vokser du en sterk blomst som kan kuttes med stiklinger allerede i det andre året etter planting i en gryte. Se bilder av hibiskus!

Høsting av stiklinger

For poding må du velge en lang, halvlignet gren. En passende gren bør ha minst 8 blader. Hvert blad i grenen skal ha en dyp grønn farge. Bladene blir lysegrønne hvis planten mangler lys. Hvis du vanner din innendørs hibiskus for mye, blir bladene gule..

Grenene til en svak plante er ikke egnet for poding. For å forberede stiklinger må du skape komfortable forhold for innendørs hibiskus. Legg den lyse blomsten på en solrik vinduskarme og reduser vanningen av innendørs hibiskus hvis bladene blir gule.

Over tid vil fargen på bladene gjenopprette, og stiklinger kan høstes. Hibiscus -stiklinger utføres før blomstringen av et husplante. For å høste stiklingene kuttes grenen i stykker på 10 cm. De nedre bladene fjernes fra stiklingene og stenglene kuttes av.

Roterende stiklinger

Hibiscus -stiklinger er forankret i vann eller et ufruktbart underlag. For å klargjøre underlaget brukes en del torv på lavlandet og fire deler kalsinert elvesand. Denne jorda helles i en frøkopp med dreneringshull. Plasser skjæringen i bakken slik at den nedre vegetative knoppen er 2 cm over jordnivået. Innen 10 dager er skjæringen godt vannet. Etter to uker vil det slå rot, deretter blir kuttet transplantert i en gryte med fruktbar jord. Sandholdig lerjord med tilsetning av vermikompost er godt egnet for hibiskusplanter.

For at frøplanten skal vokse raskt, plasseres den på den sørlige vinduskarmen, og jordoverflaten drysses med hageperlitt. Dette mulchmaterialet nøytraliserer sporer av soppsykdommer, så ung hibiskus vil ikke lide av det “svarte beinet”.

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo