15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Planter pilskjær på sommerhuset deres

plante pilekaks Willow kan være en flott dekorasjon for nettstedet ditt. I landskapsdesign brukes dette treet til å komponere komposisjoner, arrangere levende lysthus og hekker. For at stikkene til kultivarene skal slå rot og danne et kraftig rotsystem, er det nødvendig å observere planteteknologien.

Lander på svart film

Den mest effektive måten å rotere pilekaks er å plante dem på svart folie. Med denne teknologien bygger plantematerialet raskt opp rotsystemet. Innen to måneder etter planting vil pilen også danne antennen.

Det er viktig å ikke forveksle svart film med agrofiber. Ved planting er det nødvendig å bruke svart cellofanfilm. Agrofibre er ikke egnet for pilvekst, da det beholder fuktigheten verre.

Teknologien for å plante pilekaks på en svart film kan brukes ikke bare når man dyrker pilfrø. Denne metoden er mye brukt når det vokser pilekvister for veving av møbler og hekker..

Valg og forberedelse av skjæring

I motsetning til frukttre -stiklinger, høstes pilekaks om sommeren under formativ beskjæring. For poding er grener med en tykkelse på 5 mm eller mer egnet. Lengden på skjæringen er 40-45 cm. En slik stang må begraves i jorden mer enn halvparten. En slik skjæring har et kraftig rotsystem..

For at røttene skal danne seg raskere, er det nødvendig å lage et skrått snitt på pilhåndtaket. Hvis du høster stiklinger om sommeren, og planlegger å plante dem om våren, før du planter, utfør “revitalisering av skjæringen”.

For å gjøre dette må den plasseres i vann ved en temperatur på 30 ° C i en dag. For å kontrollere tilstanden til skjæringen, fjern litt bark fra den. Hvis stilken er grønn, kan den plantes på film..

Landingsteknologi

Stiklinger plantes på en film i en vinkel på 45 °. Dette gjør at to stiklinger kan plasseres i ett hull. Denne teknologien har flere fordeler, sammenlignet med planting i åpen mark:

  1. Den svarte filmen fungerer som mulch. Derfor skapes et utmerket mikroklima under filmen, noe som øker dannelsen av rotsystemet..
  2. Den andre fordelen med denne teknologien er umuligheten av utvikling av ugress, som ofte “tetter” pilen når du planter stiklinger i åpen mark.
  3. Det tredje plusset med denne plantingen er synergien mellom to stiklinger. Over tid vokser planter sammen til en enkelt organisme. Rotsystemet til planten med denne teknologien er veldig kraftig..

Hvis du vil få en kraftigere pilestamme, plant plantene i en avstand på 30 cm. For å dyrke pilekvister for veving, reduseres avstanden mellom stiklingene til 15 cm.

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo