15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dekorer en sommerhytte med selje

hytte dekorasjon selje Willow brukes i landskapsdesign for å lage forskjellige komposisjoner og dekorere stedet. Dette treet er hovedsakelig plantet i områder over 10 dekar. Willow trenger et stort område for å vokse.

Eiere av små sommerhytter har ikke råd til å bevilge en betydelig del av området til pynt. Derfor blir det ikke plantet selje i sommerhytter..

Imidlertid er denne planten ikke bare en dekorasjon. Willow absorberer overflødig vann fra jorda, takket være dette vil du unngå å råtne røttene til dyrkede planter når grunnvannet ligger nær jordoverflaten.

Det er over 200 varianter av selje som kan brukes i forskjellige landskapskomposisjoner. Vurder de mest populære variantene av høy pil.

Variasjon “Iva-telt”

Variasjonen “Iva-tent” er en ideell løsning for å arrangere det såkalte “grønne lysthuset”. Benker og et bord kan plasseres rundt stammen på dette treet. Takket være denne løsningen vil et naturlig lysthus, beskyttet mot vinden, dukke opp på stedet..

Den årlige veksten av grener er 30-40 cm. I de to første årene etter planting er veksten litt mindre, siden treet vokser sitt rotsystem i denne perioden.

Det beste stedet for å plante denne planten er lavlandet på stedet. Den største mengden vann akkumuleres der..

Det er flere regler for omsorg for Willow Tent. For at treet skal slå rot, må du:

  • kutte veksten på stammen;
  • danne kronen på treet i de to første årene;
  • opprettholde høy luftfuktighet i nærheten av treet og vanne det.

Willow er ikke krevende for jordens sammensetning.

Selesort “Sverdlovskaya sinuous”

Willow “Sverdlovskaya meandering” når 10 m i høyden. Den kan formes til en eller tre hovedstammer. I landskapsarbeid brukes dette treet til å skygge for et åpent område på sørskråningen..

Denne planten ser bra ut i nærheten av huset. Den sinuøse formen på bladene gjør pilen til en utmerket dekorasjon for forstadsområdet. Disse trærne brukes som hekkesøyler. Minste avstand mellom seler ved planting bør være 5 m.

Karakter “Schwerin forbedret”

Pil av sorten “forbedret Schwerina” brukes til å lage en tropisk design på stedet. Bladene ligner bladene på et palmetre, men størrelsen er mye mindre..

Seljen trenger støtte for å vokse. Derfor, etter planting, er det viktig å knytte treet..

Høyden på en voksen pil er 3-4 m. Dette treet blomstrer tidlig på våren og er en utmerket honningplante, derfor plantes det ofte på bigårdenes territorium.

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo