15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Produserer rammen til wicket i henhold til tegningen

dimensjonal tegning En skikkelig laget metallport vil være sterk og holdbar. For å lage en wicket til en ferdiglaget bilport, er det nødvendig å bruke tegningene, finne avstanden mellom gjerdets støttestolper og ta hensyn til avstanden mellom rammen til wicket og bilporten. Ellers, etter at du har installert wicket, vil det være store hull og hull mellom gjerdet og rammen..

Rammen på wicket er sveiset av en metallprofil 50X50 mm. Det er veldig viktig at overflaten som sveisearbeidet utføres på er helt flat..

For sveising av rammen på wicket kan du bruke et treemne til bilporten. Det er nødvendig å følge sikkerhetsreglene og dekke arbeidsstykket med en brannsikker impregnering. Ellers kan trebjelken ta fyr fra gnister når du sveiser rammen på wicket.

Wicket dimensjoner

Høyden på wicket må være lik gjerdets høyde. For å lage rammen må du kutte fire stykker av metallprofilen. Bredden på rammen skal være 80 cm. Denne bredden er ganske nok for en behagelig gang for en voksen..

Rammerammen er sveiset i rette vinkler for å gjøre porten jevn. For å sjekke graden standard og justere vinkelen, må du bruke:

  • torget;
  • nivå;
  • hammer.

For å justere metallprofilen må du ikke sveise den rundt omkretsen umiddelbart.

Først sveises profilen med bare noen få dråper sveising. Deretter måles vinkelgradens mål med en firkant, og om nødvendig utjevnes delen av profilen med en hammer. Graden på vinkelen måles igjen og strukturen sveises langs omkretsen.

Å lage en sak for en lås

For å bygge en lås inn i en metallport må du lage en eske til den. For dette gjøres to horisontale kutt i saken. En dørlås er satt inn i disse sporene, den er festet med metallnagler..

Dessuten er en “p” -formet del sveiset til wicket -legemet, som skal dekke sideoverflaten til låsen. Endeplater skrues til låsen.

Når rammen på wicket er klar, skrues dørhengslene til den. For å kunne åpne wicket komfortabelt, er det nødvendig å ta hensyn til avstanden mellom porten og rammen. Den skal være omtrent 3 mm.

Dørhengslene festes til porten ved sveising. Etter at rammen er installert, er det nødvendig å kappe den med skifer eller metallplater.

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo