15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan legge inn en lås i en metallramme av en wicket

metall gangdør med dørlås Gjerdeporten er et veldig viktig element i gjerdet. Du kan lage det selv fra en metallprofil. For dette sveises seksjonene av profilen sammen. For skjønnhet er en lysbue sveiset til dørkarmen, og for styrke – to tverrgående stiver laget av metallprofilrør.

Når rammen til porten er klar, er det nødvendig å legge inn en lås i den. Når du arbeider, bruk:

  • loddejern;
  • hammer;
  • kvern.

Den ferdige rammen til porten må merkes. For å gjøre dette, er en lås påført metallprofilen og konturen er tegnet med kritt. Deretter lages fire horisontale spor langs de skisserte linjene ved hjelp av en kvern, to spor hver på utsiden og innsiden av rammen.

Forbereder endeplatene for beskyttelsesboksen

For å lage hull til låsen, bruk en hammer. Med sin hjelp brettes delene av metallet som kuttes av kvernen tilbake. Deretter fjernes de med saks for metall..

Du bør ha et gjennomgående hull for portlåsen.

En lås er satt inn i dette hullet. Den er festet på portens ramme med metallnagler..

For å skjule de indre detaljene brukes dekorative metallplater. Hullene for nøkkelhullet og dørhåndtaket er merket på dem..

For å gjøre dette, fest en av dekorasjonsplatene til låsen og merk alle hullene med kritt. En syl og en drill med fjærbor brukes til å bore hull. Etter at en tallerken er klar, kan du feste en andre til den og lage en duplikat.

Montering av beskyttelsesboksen

Når endeplatene er klare, kan du begynne å montere beskyttelsesboksen. For å gjøre dette er en “p” -formet del sveiset til innsiden av wicket -rammen. Det er nødvendig for å skjule slottet.

Ved hjelp av en kvern kuttes hull i den “p” -formede delen for tverrstangen. For å markere hullet må du ta tre hele svinger med nøkkelen. Deretter er tverrstangen skissert med kritt og et hull blir kuttet med en kvern langs de skisserte linjene..

Deretter sveises endeplatene til esken. Dette fullfører monteringen av beskyttelsesboksen..

På sluttfasen kan du trimme kantene på dekorasjonsplatene ved hjelp av en kvern og kutte av de utstående delene.

Etter at monteringen av beskyttelsesboksen er fullført, skrues dørhåndtakene inn i wicket -låsen. Rammen til porten er helt klar, det gjenstår å kappe den med skifer eller annet materiale.

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo