15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Snøryddingsutstyr for hjem og sommerhytter

utstyr for snørydding En snøfreser er et veldig nødvendig utstyr for hjem og sommerhytter, spesielt hvis det er mye nedbør i regionen din om vinteren. Mer enn 40 cm snø kan falle på en natt. Det er veldig langt og slitsomt å fjerne det med en spade. Den beste veien ut av denne situasjonen er å bruke en snøfreser. Vi vil fortelle deg hvordan du velger utstyr for snørydding.

Typer snøfresere

Salgsrepresentanter tilbyr et stort antall snøfresere av forskjellige merker. Produsenter produserer snøfresere med forskjellige egenskaper. Når du velger en teknikk, må du ta hensyn til følgende parametere:

  • motortype;
  • kjøreytelse;
  • snøfreserkraft og skuffestørrelse;
  • tilleggsfunksjonalitet.

La oss vurdere hver parameter mer detaljert.

Motortype

Snøfresere er tilgjengelig med bensin og elektriske motorer. Elektriske er utstyrt med plast- eller gummiskruer. Denne teknikken takler ikke våt snø. Bensin snøfresere er kraftigere, utstyrt med metallskruer. De er egnet for rengjøring av tykk tung snø..

Kjøreytelse

Det produseres selvgående og ikke-selvgående snøfresere. Ikke-selvgående er svært vanskelige å skyve når snørydding. Teknikken er også en annen undervogn. Den kan spores og hjules. Den belte basen har en stor langrennsmulighet, selv om hjulbasen er ganske nok til å rengjøre lokalområdet..

Snøfreserkraft og skuffestørrelse

Standard skuffebredde 60 cm, effekt 5 hk. med. Ved å velge en snøfreser med en bøydiameter på mer enn 60 cm, vil vi øke rengjøringskomforten på rette seksjoner, men vi reduserer manøvrerbarheten. Utstyr med en kapasitet på mer enn 5 liter. med. har en stor snøkasteavstand, noe som er viktig når du rengjør brede områder.

Ekstra funksjonalitet

Snøkastingskontroll på enhver snøfreser utføres ved hjelp av en spak eller et skaft med et håndtak. Kontroll av en mekanisk eller elektromekanisk joystick vil øke prisen på utstyr med 5-10 tusen rubler, men vil gjøre rengjøringen mer behagelig. Noen modeller har frontlykter for nattbelysning, mekanisk skuffehøydejustering og andre alternativer.

Velg en bensindrevet selvgående snøplog med en standard skuffestørrelse og en metallskrue. Understellet trenger ikke å spores for god flotasjon. For å øke den kan du velge en snøfreser med stor hjuldiameter.

Når det gjelder merket og tilleggsfunksjonene til utstyr – valget er ditt og dine økonomiske evner.

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo