15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tanmuji eller syltet reddik i koreansk stil

syltet reddik Fans av orientalsk mat vil sette pris på en så uvanlig rett for oss som tanmuji. Dette mystiske ordet brukes i Korea for den opprinnelige syltet reddikforrett. Smaken er selve smaken, fordi den kombinerer både sure og bitre og søte notater. Hvis det virker for noen at det er umulig å kombinere tre smaksopplevelser hos en selv, bør man umiddelbart begynne å forberede tanmuja, spesielt siden det ikke er vanskelig å lage det. Til tross for at hjemlandet til en krydret matbit er fjerne østlige land, er det ingredienser for det selv i din egen hage og blant de vanlige krydderne som hver husmor har på kjøkkenet.

Hvilke produkter trenger du?

Tanmuji er laget av hvit daikon reddik – den har en saftig, sprø og søt fruktkjøtt.

Hvis daikon plutselig ikke var tilgjengelig, kan den erstattes med en grønn reddik. Dette vil endre utseendet til snacken litt, men det vil ikke påvirke smaken på noen måte, selv om den grønne reddikken er mer fibrøs og seig..

For å marinere en rotgrønnsak må du forberede:

  • 350 ml eddik;
  • samme mengde kaldt vann;
  • 3 lavrushkas;
  • 0,2 kg granulert sukker;
  • salt (1 ss. l.);
  • svart pepper (20 stk.);
  • gurkemeie (1 ts).

Tilberedningsprosess

Daikon bør vaskes godt, tips fjernes og skrelles. Avhengig av retten der reddik blir syltet (og servert på bordet), må du måle passende lengde og kutte av overflødig. Det målte stykket skal kuttes på langs i lange biter, men ikke veldig tykt (1 cm tykt er ganske nok), og legg dem i en forberedt lang beholder. Skjær resten i tynne skiver, del det i to. Den grønne reddikken kuttes på samme måte..

Til marinaden, hell vann og eddik i en kjele, tilsett sukker, salt og krydder. Rør og kok opp. Hell reddiketerningene med varm marinade slik at de er helt dekket med væske. Ha skivene i den gjenværende saltlaken direkte i pannen.

Når marinaden er avkjølt (etter fire timer), sett tanmuji i kjøleskapet. Der vil retten komme i beredskap og til slutt marinere over natten. I kjøleskapet kan snacken oppbevares under lokket i 10 dager, og den kan inntas dagen etter..

Video om tilberedning av tanmuji

Previous Post
Kjenner vi fienden vår av synet? Barbelbille
Next Post
Instrucțiuni pentru utilizarea insecticidului Cannoneer Duo