15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Datoer for planting av tulipaner om høsten

høstplanting av tulipaner Tidspunktet for å plante tulipaner må overholdes for å få et utrolig vakkert blomsterbed. Hver tulipan i et blomsterbed krever nøye oppmerksomhet for seg selv. For prosedyren, velg det andre tiåret i september eller de første dagene i oktober. Denne perioden er varm nok, men samtidig med kompleks nedbør..

To uker før planting, forbered jorden. De velger et solfylt område med løs, så vel som fruktbar jord. De graver opp jorda til en dybde på 30 cm. Påfør gjødsel. Det bør ordne seg om 14 dager.

Se også: når du skal grave opp tulipanløker etter blomstring?

Tidspunktet for å plante tulipaner fra erfaringene fra blomsterhandlere

Ofte kjøper mange tulipanløker i pakninger eller håndholdte på markedet. Det er viktig å vite at små hoder ikke vil blomstre i vår. Men store eller mellomstore kan glede eierne med sine luksuriøse knopper. Størrelsen på disse pærene er 4-6 cm i diameter. Derfor må analysegruppen angis på posen: første, andre eller tredje. Følgelig ledes klassifiseringen av dimensjonale pærer. Hvis gartneren ønsker å bruke sitt eget plantemateriale, må det forberedes og sorteres på forhånd..

Vektene fjernes bare for å kontrollere fostrets integritet. Hvis det finnes tegn på sykdom, råte eller mugg på den, anbefales det ikke å plante den..

Lander i glede

Det er flere måter å plante disse blomstene på. De ser flotte ut i tette og store plantinger. Mange øver på å gruppere planter i små grupper. Du kan plassere blomster rundt omkretsen av forhagen. For å få et luksuriøst blomsterbed om våren, følg følgende regler:

  • før planting blir fruktene dynket i en løsning av en slags soppdrepende middel (eller kaliumpermanganat) i 30 minutter, siden de ofte påvirkes av soppsporer;
  • hver løk plantes på 3 dybder;
  • avstanden mellom prøvene er 10-15 cm;
  • legg dem med bunnen ned, og ikke på siden, ellers blir blomsten defekt;
  • kvel løken litt til bakken, men slik at de unge spirene ikke bryter av;
  • merk landingsstedet med små brostein.

Gnagere elsker å glede seg over disse blomstene. Derfor anbefales det å plante 2-3 hasselrype for dem på stedet. Lukten deres er ubehagelig for mus, så det er en sjanse for at de ikke kommer i nærheten av blomsterbedet..

Opptil 4-5 tulipaner er stille plassert i ett hull. Avstanden mellom dem skal være liten. Et flott funn for en vellykket planting er en grønnsakskasse. Løk er lagt ut på bunnen i flere rader. Beholderen er begravet i hagesengen. Som et resultat vil det være lettere å trekke det ut av jorden om sommeren..

Å grave pærene er også viktig fordi de hvert år begynner å bygge ekte reir, som består av 3-6 divisjoner. Dette fører til utryddelse av kulturen. I tillegg blir blomstringen grunne.

Previous Post
Forsterkning av stripefundamentet: teknologi og grunnleggende regler
Next Post
Cultivarea corectă a ruculei în câmp deschis și după 20-30 de zile este pe masă