15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Originale anhengsballonger fra petunia Spherica

petunia spherica I det er det bare petunia som dyrkes av amatørblomsterdyrkere: dette er høye potter på stativ og hengende potter, for ikke å snakke om vanlige blomsterpotter eller enkle senger. For de som er glad i uvanlige ideer, er det imidlertid en annen måte å arrangere planter på. Dette er spesielle runde ballpotter der plantene plantes. Når blomstene vokser, fletter de basen helt sammen. Det ser ut til at en levende blomsterball henger foran øynene mine.

Erfarne håndverkere kjenner hemmelighetene til hvordan du lager slik skjønnhet riktig, og for nybegynnere vil det være nyttig å bli kjent med mesterklassen som er skissert i artikkelen.

Hva kan du lage en blomsterpotteball?

For å bygge en passende struktur trenger du 2 hengende potter med åpent rammestativ i form av en halvkule. I stedet for en blomsterpotte er det lagt inn spesiell kokosfibre i dem langs hele rammen. Kokosfôret kan fjernes umiddelbart – det er ikke nødvendig.

For å danne en ball, anbefales det å bruke Spherica F1 petunia i forskjellige farger.

Trinn-for-trinn instruksjon

Ytterligere handlinger er som følger:

  1. Slett flere segmenter i midten på en av halvkulene.
  2. I begge halvdeler, med fargede klistremerker, merker du stedene for planting av petunier.
  3. Legg en stor søppelsekk i plast på en hel halvkule, og fyll den med et næringsmedium. Legg jorda i lag, fukt hvert lag rikelig.
  4. Når gryten er fylt med jord, lager du hull i pakken overfor de forhåndsinnstilte merkene. Ikke gjør dem for store, ellers faller blomsten rett og slett ut av blomsterpotten..
  5. Planter en petunia i hvert hull, sett inn en busk sammen med en jordklump. Det er bedre å gjøre dette utenfor blomsterpotten, skyve rotsystemet forsiktig innover for ikke å bryte planten.
  6. På en halvkule er det nok å ordne to rader med petunier. Etter å ha plantet den første raden, fyller du opp jorda, kaster den og komprimerer.
  7. I en plastflaske med et volum på 1,5 liter, kutt av bunnen og lag små hull gjennom flasken. Dette blir det såkalte vanningssystemet. Den må installeres i midten av den nedre halvkule og dypes ned i jorden med nakken nede, slik at når den andre halvdelen av blomsterpotten er dekket med den andre halvdelen av blomsterpotten, er toppen av flasken motsatt hullet med fjernede segmenter.
  8. Fyll posen med jord til flaskens høyde, rynk den med hendene og form den til en halvsirkel. Dekk til med en andre halvkule og koble de to halvdelene med et slips av plast.
  9. Komprimere jorda gjennom hullene i rammen. Plant petunier i den øvre delen av ballen i henhold til de merkede merkene. Flere planter kan legges til om nødvendig.

Heng den ferdige ballen på et permanent sted ved hjelp av kjettingene og kroken som fulgte med hengekrukkene.

Gjør-det-selv hengende ball av petunier-video

Previous Post
Forsterkning av stripefundamentet: teknologi og grunnleggende regler
Next Post
Cultivarea corectă a ruculei în câmp deschis și după 20-30 de zile este pe masă