15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Den opprinnelige måten å dyrke reddiker i eggebrett

voksende reddiker i eggebrett Hver gartner vokser reddik, fordi denne hageavlingen er en av de mest upretensiøse. I tillegg modnes den tidligere enn andre grønnsaker, og et helt kompleks av næringsstoffer kan passe inn i små rødsidige rotvekster..

Vanligvis blir radiser sådd i senger, og etter at frøene spirer, blir plantene tynnet for å unngå fortykning, for hvis planten er for tett, vil avlingen være veldig liten og gå inn i pilen. Men ressurssterke sommerboere fant også ut hvordan de kan gjøre arbeidet enklere – de planter reddiker i vanlige pressede papirbrett der egg selges. Disse brettene er et flott (og billig) alternativ til spesialkassetter ettersom de også har rom..

Hva er poenget med å bruke kassettbrett?

I tillegg til jevne og vakre senger, har voksende reddiker i slike improviserte kassetter andre fordeler:

  • små frø er praktiske å så;
  • frøplanter trenger ikke å tynnes ut;
  • planting trenger ikke mulching og løsning;
  • det er ikke nødvendig å fjerne ugress på grunn av fullstendig fravær.

Hvordan forberede en kassett seng?

Før du begynner å så, må du klargjøre kassettene. For å gjøre dette, klipp av toppen av cellene på den ene siden med en skarp geistlig kniv på hvert brett. Gjennomgående hull i samme størrelse bør oppnås..

Grav nå direkte ned i sengen og jevn jorden godt med en rive slik at overflaten blir jevn.

Et sted for planting av reddiker bør settes av på solsiden av stedet..

Plasser forberedte brett tett ved siden av hverandre på et gravd og jevnt område. Det er bedre å gjøre dette på en rad, slik at det er mer praktisk å ta vare på plantene..

Brettene må presses lett ned i bakken slik at den stikker ut gjennom hullene i kassettene. Hvis dette ikke er gjort, kan frøet rulle under brettet..

For å forhindre at kassettene blåses bort av vinden, må de fikses. Du kan bruke wire til dette formålet, for å lage små stifter.

Så frø i kassetter

Legg ett frø i hver hullcelle som jorden søl gjennom i kassettene. Når alle brettene er fulle, dekk dem med jord på toppen og vann rikelig.

Sand kan brukes i stedet for jord.

Enkel plantepleie

All videre stell av reddik består i regelmessig vanning. De første skuddene vil vises om en uke, og deretter vil reddik aktivt vokse røtter uten å gå inn i toppen og ikke sprekke. Tross alt er både plass og lys nok for ham i kassettene. Og det er veldig enkelt å høste – du trenger bare å trekke busken i toppen, og reddikken vil forlate brettet uten problemer..

Video om dyrking av reddik i kassetter

Previous Post
En rovdyr innbygger i ferskvannsforekomster – billen dykkerbille
Next Post
Fotografii și descrieri ale soiurilor populare de fasole de sparanghel