15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi sår Margelan reddik

margelan reddik På Russlands territorium har margelansk reddik ennå ikke blitt utbredt. I sommerhytter dyrkes hovedsakelig hvit og svart reddik. Disse varianter er kjent for sine medisinske egenskaper. Rotvekster av svart reddik brukes i folkemedisin. Alkaliske og mineralsalter i deres sammensetning fjerner giftstoffer og giftstoffer fra kroppen.

Svart reddik er kontraindisert for personer som lider av sykdommer i mage -tarmkanalen. Den inneholder en stor mengde sennepsoljer, som irriterer mage og tarm..

Daikon er utbredt i Russland. Rotfruktsmaken er nøytral, men den inneholder mye mindre næringsstoffer enn Margelan reddik..

Margelan reddik

Hvis du vil få alle fordelene med en reddik og samtidig vokse en rotfrukter med en delikat smak, så er den ideelle løsningen en grønnsak som kalles “Loba”. Så i Kina kaller de Margelan reddik.

Det var fra det gamle Kina langs silkeveien at denne grønnsaken kom til Kievan Rus, men med ankomsten av poteter begynte de å glemme det. Sammensetningen av Margelan, eller “Grønn” reddik inneholder mye mindre sennepsoljer enn svart. Smaken på pannen er sammenlignbar med daikon reddik, men den grønne reddikken er mye sunnere..

Planter en grønn reddik

Fordelene med Margelan reddik inkluderer enkel omsorg for denne avlingen. For å få en god høst må du følge tre regler:

  1. Velg riktig landingssted.
  2. Plant tre frø i et hull på 1 cm dyp, etter at inngangene så ut, må de tynnes ut.
  3. Vann røttene regelmessig.

Margelan reddik vokser godt i hagen der agurker tidligere ble plantet. I godt lys vil den skyte piler og vil ikke danne store frukter. Direkte sollys bør ikke treffe reddik i mer enn 6 timer om dagen. Grønn reddik plantes i midten av juli.

Planter tre frø i hullene i halsen på en plastflaske for å sikre at frøplanter dukker opp. Før planting, desinfiser jorden med en løsning av ammoniakk eller kaliumpermanganat, siden unge planter er utsatt for soppsykdommer.

Innhøstningstid

Med vanlig vanning vokser Margelan reddik opptil 15 cm i diameter. Den tåler temperaturer ned til -5 ° C, så høsten kan forlenges til november.

Fordelen med rotavlinger er lang lagringstid. Etter høsting mister ikke pannen sine nyttige egenskaper før neste sesong..

Previous Post
Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason
Next Post
Calendarul rezidenților de vară: muncă sezonieră în grădină în luna mai