15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

En oversikt over de mest originale gloxinia -sortene

gloxinia av forskjellige varianter Takket være oppdretternes utrettelige arbeid, er det i dag et stort antall gloxinia -arter. Blant dem er det varianter med enkle blomsterstander og doble blomster, hvorfra det er rett og slett umulig å fjerne øynene. I tillegg har hver art sin egen størrelse på blomsterstandene og en unik farge – det er både monofonisk gloxinia og farget i flere farger..

Det er vanskelig å si hvilken variant som er den vakreste, fordi alle har sin egen favorittfarge – noen liker delikate hvite og rosa toner, andre foretrekker rike mørke farger. Likevel er det blant gloxinia varianter som det er vanskelig å ikke bli forelsket i. De overrasker ikke bare med fargen, men også med veldig store blomster..

Gloxinia-varianter med enkle (ikke-doble) blomsterstander

Enkle varianter av en blomst, selv om de ikke er forskjellige i et stort antall kronblad, forbløffer med størrelsen og lyse farger. Blant dem er gloxinia:

  1. Violacea. På lange stengler er det mørke lilla blomster med et lyst senter. Diameteren på en fullt blomstrende blomsterstand er 8 cm. Kantene på kronbladene er bølgete.
  2. pingle. Rosa blomster tilsvarer fullt ut navnet på sorten. De er belagt med hvitt. Halsen er også hvit, med kirsebærerter.

De som elsker enkle og enkle former kan rådes til å kjøpe Gloxinia Violacea – den har den lengste blomstringen (hele sommeren).

Typer terry gloxinia

Noen av de vakreste og mest uvanlige varianter av gloxinia med utstoppede blomsterstander er:

  1. Sambalina. Blomstene er festet til utløpet med ikke veldig lange stammer. De er store, hovedfargen er lys rød, men kronbladene er tett dekket med mørkere, små og runde flekker. Jo nærmere midten av blomsten, jo finere erter. Sølvårer er sporet på grønne blader.
  2. Wienervals. Store hvite blomsterstander er dekket med små lyse lilla erter. Langs kanten av kronbladene passerer det inn i enda mindre punkter og tetter dem inn i form av en kant. Buskens høyde er veldig kompakt.
  3. Kleopatra. Snøhvite blomster er dekket med store lilla erter. Kantene på kronbladene er ujevne og lysere, og midten av blomsten er rosa med mørke karmosinstrøk.
  4. Lady’s innfall. Blomstringene er hvite, men med rosa støv, og inne i blomsten er det røde prikker. Kronbladene har en hvit kant.
  5. Krasnoyarye. Intense røde blomster med en lysere kant rundt kronbladene.
  6. Leviathan. Blomstringene er lilla, men midten av blomsten er lys og med mørke prikker..
  7. Tristhet. Blå-lilla blomster med et gult senter i røde prikker.
  8. Kjærlighetens konstellasjon. Blomsterstanden er stor, hvit, med rødbrune flekker.

Videogjennomgang av de vakreste gloxinia -variantene

Previous Post
Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason
Next Post
Calendarul rezidenților de vară: muncă sezonieră în grădină în luna mai