15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Plantetyper for hekker

hekk busk blomstrer For å beskytte nettstedet ditt, er det ikke nødvendig å bygge et gjerde fra skifer eller garn. En hekk vil ikke bare være et gjerde, men også en flott dekorasjon for hagen din. Planter i en hekk kan kombineres for å skape et unikt design.

For eksempel spilles rollen som søyler ofte av thuja, og hoveddelen av hekken er blomstrende busker, noe som får den grønne veggen til å se vakker ut om våren i blomstringsperioden. Busker med høy kraft regnes som de mest egnet for dannelse av hekker, for eksempel:

  • blæreorm;
  • lilla pil;
  • chubushnik.

Alle disse plantene kommer seg raskt etter beskjæring og danner aktivt nye laterale skudd. Dette gjør at de kan plantes i større avstand fra hverandre enn thuja, og med tett planting av busker for å få en tett grønn vegg.

Boble

Bubbles er en busk med dekorativt løvverk, upretensiøs for forholdene for å holde. Blomstene er små, hvite eller gulaktige, avhengig av sorten. Et trekk ved denne planten er fargen på bladverket..

Grenene av Luteus -sorten er dekket med lysegrønne, nesten gule blader, som ligner viburnumblader i form. Den røde baron kulturen er en busk med mørk lilla eller rikt burgunder løvverk, avhengig av plantingsstedet. Det er varianter med grønne blader. Ved å kombinere forskjellige varianter av vesikler kan du lage interessante komposisjoner.

Blæren kan podes. Kjøp flere varianter av denne busken og plant dem og multipliser dem deretter. Så du kan spare.

Lilla selje

Den lilla pilen er en underart av den vanlige pilen. I motsetning til et tre når denne planten bare 2 m i høyden, derfor regnes den som en busk. Det er mange varianter av lilla pil.

Den mest egnede for regioner med kaldt klima er sorten “Mayak”. Denne sorten reagerer positivt på beskjæring, blir raskt frisk etter å ha blitt skadet av skadedyr og soppsykdommer. “Mayak” er en rekke av Ural -utvalgene, derfor tåler den langvarig frost ned til -22 ° C.

Generelt er alle lilla seler egnet for hekker. Disse buskene kan plantes i loam eller jomfruelig jord. De slår godt rot i tung jord.

Chubushnik

Chubushnik er en slektning av jasmin. Dette er en busk med en høyde på 1,5 m. Det er verdt å plante den i en hekk på grunn av de vakre hvite eller rosa blomstene med en sterk aroma, som blomstrer i slutten av mai – begynnelsen av juni, avhengig av sorten.

Selv om du ikke har tenkt å lage den mock-oransje delen av hekken, må du kutte den regelmessig. Den vokser formløst, og uten hårklipp vil den raskt miste sin dekorative effekt..

Previous Post
Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason
Next Post
Calendarul rezidenților de vară: muncă sezonieră în grădină în luna mai