15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Veving av pilhekker

veving av pilhekker Willow er et utmerket materiale for å lage hekker. For å dekorere det kan du bruke høye trær som vil fungere som søyler. For at hekken skal se vakker ut, må du velge riktig veveteknikk..

Det er tre typer pilhekker. Alle er egnet for tomter i forskjellige størrelser. I følge veveteknikken er hekker delt:

  • for veving, bestående av en stang (1X1);
  • veving med to føringslinjer (2X2);
  • vevemønstre (3X3).

Veving med mønstre regnes som det vakreste. Denne teknikken brukes bare hvis hvert element består av tre pilkvist. I dette tilfellet øker kostnaden for gjerdet, så det er bedre å utstyre en hekk med mønstre i områder av et lite område..

Hvilken stang du skal velge

For veving av hekker er pilkvist med en minimumstykkelse på 3 mm egnet. Det er også nødvendig å velge stenger av samme lengde, minst 3,2 m, for å lage en hekk 1,8 m høy..

Å dyrke pilekvister egnet for veving av hekker vil ikke fungere alene. Et enkelt anlegg produserer svært få kvister på 3,2 m. Korte kvister kan brukes til veving av møbler og kurver, men de vil ikke fungere for veving av hekker..

Veving av 1 m hekk ved bruk av mønstre tar fra 30 til 45 stenger. For å dyrke materialet som er nødvendig for å arrangere en hekk, må du plante et stort område med selje.

Pilkvist av den amerikanske sorten er egnet for veving av hekker. Denne planten danner sterke, høye kvister som vokser opp til 4 m.

Slik roter du kvister

For at åpningshekken skal slå rot og blomstre, er det nødvendig å rotere stengene ordentlig. For å gjøre dette, før du planter i åpen mark, utføres “revitalisere stengene”. De plasseres i vann ved romtemperatur i opptil 48 timer..

Prosessen med “revitalisering” vil starte sapstrømmen inne i stokken, noe som vil lette vevingen av åpent hekk. I tillegg vil “revitalisering” fremskynde dannelsen av rotsystemet..

Det er uønsket å overeksponere stengene i vann. Hvis kvisten slår rot i vannet, er det stor risiko for å skade rotsystemet når det transplanteres i åpen mark. Bruddrotede stenger vil ikke slå rot.

Den ideelle tilstanden til hekkestengene er utseendet på hvite prikker på barken. Pilrøtter vil danne seg fra dem..

Stengene plantes i furen til en dybde på mer enn halvparten av stangen. Minste dybde er 40 cm. I dette tilfellet vil hekkens rotsystem være kraftig, noe som gjør at du kan vanne sjeldnere, i motsetning til andre planter i ditt område. Seljen vil motta all nødvendig fuktighet under regnet. Willow er ikke krevende for jordens sammensetning, så kvister kan vokse uten gjødsel.

Etter å ha plantet kvistene i åpen mark, dekk dem med tre lag mulch. I dette tilfellet vil du skape et godt mikroklima for forankring..

Det første laget av mulch er laget av kuttet gress. Tykkelsen på laget er 2-3 cm. Det andre laget av mulch er jorden. Tykkelsen på jordlaget er 5 cm. Deretter dekkes jorda med et annet gresslag på 2-3 cm tykt.

Hekk omsorg

Etter at de første bladene har dukket opp på hekken, er det nødvendig å beskjære.

Beskjæring etter den første blomstringen av løvknopper er nødvendig. Hvis du ikke klipper hekken det første året, begynner forgreningen av gjerdet..

Etter det første snittet må mulken under hekken byttes ut. For ny mulch kan du bruke den samme “lagkaken” som når du roter kvister, og du kan også mulke hekken med sagflis.

Previous Post
Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason
Next Post
Calendarul rezidenților de vară: muncă sezonieră în grădină în luna mai