15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De mest populære varianter av thuja

thuja av forskjellige varianter på stedet Det er mer enn 200 varianter av thuja. Det er vanlig å dele disse varianter i høye og underdimensjonerte varianter, og varianter med gule nåler skiller seg også ut. Landskapsdesignere bruker thuja til mer enn bare en hekk. Grensesorter av nåletrær er flotte for å dekorere blomsterbed og blomsterbed. Ved å bruke forskjellige varianter av thuja på nettstedet ditt, kan du lage en fantastisk grønn komposisjon. Vurder thuja -varianter som er mest egnet for forgrunnen av sammensetningen, og trær som er spesielt avlet for å danne en hekk.

Sfæriske varianter av thuja

Sfæriske varianter av thuja ble avlet for å dekorere blomsterbed på stedet. Disse varianter tilhører tui -grensen underarter. De vokser veldig sakte, høyden er ikke mer enn 1 m. Sfæriske varianter tåler perfekt skjæring og forming, men de lider veldig av skarp frost. Disse varianter må plantes ved siden av høye busker, for eksempel buksbom, slik at thuja er beskyttet mot vinden og er i delvis skygge. Den sfæriske variasjonen av thuja kan nå en størrelse på 90 cm i diameter. Slike thuja er flotte for de områdene, hvorav de fleste er formørket av høye busker eller trær. Blant de sfæriske variantene er det thuja med gule nåler, som perfekt utfyller de grønne variantene..

Den mest populære sfæriske variasjonen av thuja er Globoza. Spissene på grenene til denne busken er gule, nærmere midten – fargen blir lysegrønn, og i nærheten av selve stammen – grønn.

Lavvoksende varianter av thuja

Lavvoksende varianter av thuja er flotte for å dekorere en tomt med gårdsbygninger. Høyden på disse variantene når 3 m. Lavvoksende thuja tåler frost og høsttemperaturen faller godt. Disse variantene brukes oftest til å danne hekker. De er veldig dekorative, da de er kompakte i størrelse og nesten aldri setter frø..

Den mest populære variasjonen av underdimensjonert thuja er “Smaragd”. Du kan kjøpe en underart av denne sorten med gule nåler.

Høye varianter av thuja

Høye thujasorter plantes bare i store områder. Høyden på bartrær kan nå 9 m.De brukes til å dele stedet inn i soner eller i stedet for kolonner i en hekk.

Hvis det er for mye lys i ditt område for å dyrke skyggeelskende avlinger, plant minst en høy thuja. Om fem år vil det allerede være mulig å lage senger for skyggeelskende planter i nærheten..

Previous Post
Hva tiltrekker seg bøndenes oppmerksomhet med druesorten Tason
Next Post
Calendarul rezidenților de vară: muncă sezonieră în grădină în luna mai