15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan velge riktig elektrisk varmeapparat

elektrisk varmer Varmeren brukes vanligvis i høstperioden, når sentralvarmen ennå ikke er slått på. Men mulighetene til disse enhetene er mye bredere. Konvektorer kan bli et integrert designelement eller grunnlaget for et elektrisk varmesystem for et privat hus, det viktigste er å velge riktig modell.

Varmekapasitet og areal

Det er et stort antall varmeenheter på markedet. Beregningen av effekten for oppvarming er 100 W per 1 m2. Derfor er det nødvendig med en 1 kW varmeapparat for et rom med et areal på 10 m2 og en takhøyde på 2,5 m. For ekstra oppvarming kan du bruke en enhet med lavere strøm.

Alle moderne konvektorer er utstyrt med en termostat som lar deg regulere romtemperaturen. For sommerhytter er antifrysefunksjonen veldig viktig, og ved bruk av temperaturen i rommet forblir den konstant på 5 ° C.

Design og dimensjoner

Hver produsent produserer konvektorer med forskjellig kraft og design. Konvektormodeller fra samme serie har samme høyde, men varierer i bredde. Jo bredere enheten er, desto mer kraft er den..

Standard skapmodeller er de mest populære, men produsenter produserer også varmeovner for spesielle anledninger. For eksempel er det lave, men veldig brede baseboardvarmere på markedet. Det er også designerenheter med en blank eller glassoverflate, som du kan bruke et hvilket som helst mønster på forespørsel fra kunden. Ulempen med slike enheter er den høye prisen.

Valg av termostat

Du kan kjøpe en varmeapparat med mekanisk eller elektronisk termostat.

Mekaniske termostater

Apparater med mekanisk varmekontroll holder ikke temperaturen like nøyaktig som elektroniske konvektorer. I tillegg er mekaniske termostater utsatt for mer slitasje. Deres viktigste pluss er brukervennlighet..

Elektroniske termostater

En varmeapparat med elektronisk termostat er i stand til nøyaktig å holde romtemperaturen ned til 0,1 ° C. Enheter med elektronisk termostat har et bredt spekter av funksjoner. Disse konvektorene har forskjellige driftsmåter, inkludert automatiske. Varmeapparater med elektronisk termostat kan kombineres til et enkelt varmesystem.

Sikkerhet

For badet er det viktig å kjøpe en varmeapparat med høy grad av beskyttelse mot fuktighet. Vær oppmerksom på IP -indikatoren. IP -graden til badkonvektoren må være minst 24.

For en barnehage må du kjøpe en konvektor med termostatblokkeringsfunksjon. Den skal ikke ha skarpe hjørner..

Konvektoren er utstyrt med en varmesensor som automatisk slår av varmeren når den maksimalt tillatte kroppstemperaturen er nådd.

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive