15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Lage blomsterpotter av eggeskuffer

dekorere en blomsterpotte med eggebrett Du kan lage en blomsterpotte av papireggbrett. Dekorer den ved hjelp av papir-maché-skulpturteknikken. Grunnlaget for en blomsterpotte kan være et matbrett, en plastbøtte eller metallredskaper..

For å lage papir-maché må flere eggeskuffer rives i biter. Antallet deres avhenger av volumet på potten. For en femliter beholder trenger du tre til fire brett, og for en ti liters gryte syv til åtte stykker.

Bruk beholderen som vil være grunnlaget for den fremtidige blomsterpotten til å samle papirrester. Fyll beholderen med restene til toppen. Hvis du planlegger å dekorere en blomsterpotte, forbereder du flere av disse bitene ved å fylle beholderen “hauget”.

Forberedelse av løsningen

Slik tilbereder du en blanding for modellering:

  1. Fyll en beholder med papirrester med varmt vann. Fyll beholderen slik at vannet knapt dekker restene av eggeskuffen. La beholderen stå med denne blandingen i et døgn slik at papiret blir surt. Hvis du lager en blomsterpotte om vinteren, vil det ta mer tid å løse opp papiret..
  2. Tilsett 150 ml PVA, tapetlim og alabaster til den resulterende løsningen. Rør deretter blandingen godt og la stå i to til tre timer..
  3. Hvis det dannes papirklumper, knekk dem med en kjevle, og rør deretter igjen.

Konsistensen til mørtelen skal være lik plastelina eller leire, slik at håndverk kan formes ut av den. Løsningen må overføres til en annen beholder..

Å lage en gryte

Basen for potten må dekkes med PVA -lim. Dekk beholderen gradvis slik at limet ikke tørker ut under bruk. Påfør limet på toppen av limet med en tykkelse på 1 cm. Lag kanten av den fremtidige blomsterpotten. For å gjøre dette, lag et lag med “papirplastin” litt tykkere langs kanten av beholderen..

Etter at papirmâche er tørket, måler du gryten med akryl- eller oljemaling. For å dekorere en blomsterpotte kan du lage blomster eller en haug med druer av restene av papier-mâché, som er dekket med maling av en annen farge..

Dessuten kan dekorasjonen lages i form av ugress. For å gjøre dette påføres et lag med 0,5 cm tykk løsning langs bunnen av potten langs hele omkretsen, deretter utføres grunne kutt med en tannpirker. Etter tørking er “gresset” dekket med grønn maling.

For å style en blomsterpotte som en trestubbe, lag striper langs hele høyden på potten og mal dem med gullmaling. Mal hoveddelen av gryten brun.

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive