15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velge en gassvarmer til vinterteltet ditt

gassvarmer Det er veldig viktig for vinterfiske å skape et godt mikroklima i teltet. Dette vil hjelpe den gassinfrarøde varmeren “ELEON POWER PG3B”. Produsenten av miniovnen er det sørkoreanske selskapet “ELEKON”. En slik varmeapparat går på en 0,5 liters gassbeholder. Varmeområdet til ovnen er 3-4 m2. La oss se nærmere på de tekniske egenskapene til en mini -infrarød varmeapparat..

Nyttige funksjoner

Modellen er utstyrt med en piezo-tenner, som lar deg starte miniovnen selv ved en temperatur på -15 ° C. Tidligere ovner var ikke trygge, så det var en negativ oppfatning om infrarøde miniovner. Takket være teknologiutviklingen har enheten blitt forbedret og utstyrt med en trykkregulator og ventil, som sikrer sikkerhet ved bruk av ovnen. I tillegg kan varmeapparatet brukes til å forberede agnet, samt til å koke vann. Denne modellen av enheten er utstyrt med en regulator som lar deg kontrollere gassstrømmen.

Fordeler med miniovnen ELEON POWER PG3B

Fordelene med varmeapparatet inkluderer:

  1. Kompakthet. Varmeapparatet veier bare 1 kg. Kompakt størrelse lar deg installere varmeapparatet i ethvert telt.
  2. Lønnsomhet. Gassforbruket til denne modellen er bare 68 gram. i time. Den minste gasspatronen varer 3,5 timer.
  3. Gass tapskoeffisient – 0%. Absolutt alt drivstoff blir brent, og takket være en innovativ design, absorberer filtre alle skadelige stoffer ved forbrenning av gass, og det er ingen ubehagelig lukt.
  4. Mangel på mellomliggende trinn i arbeidet, rasjonell bruk av termisk energi.

Etter å ha slått på, begynner enheten å varme opp plassen umiddelbart. Som enhver infrarød varmeapparat har denne modellen en retningseffekt. Dette operasjonsprinsippet lar deg raskt varme opp teltet. På samme tid varmer bare 5% av varmen luften, og de resterende 95% brukes på oppvarming av gjenstander i minivarmerens område.

Varmeren kan brukes ikke bare til vinterfiske, men også i nødstilfeller. Hvis bilen går i stykker på banen om vinteren, kan en slik enhet redde deg fra å fryse til det kommer hjelp..

Ulemper med varmeapparatet

Blant ulempene med denne modellen er den høye prisen. Varmeren kan kjøpes for 3000-4000 rubler. Dette er ikke billig for en 1 kW varmeapparat, men hvis du tar hensyn til tilleggsfunksjonaliteten, er prisen ganske berettiget.

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive