15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Å lage en blomsterpotte av en plastflaske

blomsterpotte fra plastflaske Hvis du vil plante blomstene dine i en vakker dekorativ krukke, men det ikke er noen passende beholder på salg, kan du lage en blomsterpotte av en plastflaske. Hjemmelaget beholder kan stiliseres i bronse, gull eller annet metall.

For å lage en original blomsterpotte trenger du:

  • plastflaske med et volum på 5 liter;
  • flere gamle aviser;
  • servietter;
  • PVA lim;
  • farge.

Du må bruke saks, loddejern og pensler. En limpistol brukes til å lage basen. Du kan lage en gryte på noen få timer. Det ferdige produktet er lakkert for å gi potten en metallisk glans.

Forbereder en plastbeholder

For å lage en gryte, kutt plastbeholderen i to. Klipp av bunnen av flasken. Det vil tjene som et stativ for en blomsterpotte. I midten av basen må du kutte et hull for halsen på flasken. Den andre halvdelen er hoveddelen av potten.

I lokket på en fem liters flaske, kutt noen dreneringshull for å tømme vannet. Uten dem vil plantens rotsystem råtne. Gryteholderen og hoveddelen må festes med flytende spiker eller lim ved hjelp av en limpistol.

Forbereder blomsterpottedekorasjoner

For å dekorere potten må du lage dekorasjoner fra aviser. For å gjøre dette, rull sammen et par ruller avispapir. Lag deretter seks “snegler” fra rørene. Lag kronbladene til en blomst av fem, og bruk den sjette “sneglen” som midten.

Når alle dekorasjonene er klare, kan du begynne å dekorere plastbunnen av potten. Det limes over med avispapir. Deretter påføres et annet lag PVA på avisen for å lime servietter på papiret. Rynk dem litt med en pensel. Dermed gir de blomsterpotten tekstur. Deretter er potten dekorert med en blomst laget av avisrør..

Å male potten

Når limet er tørt, kan du male potten hvilken som helst farge du liker. For å stilisere potten i bronse, er den malt svart med sprut av lilla og bronsemaling. Urtepotten kan lakkeres for å få blomsterpotten til å se stilig ut.

Etter at malingen har tørket, fylles en slik gryte med en fruktbar jordblanding og planter plantes i den. Enhver innendørs blomst vil se flott ut i en så original blomsterpotte..

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive