15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi lager vår egen varmeapparat av leirgryter

hjemmelaget grytevarmer Mange har sikkert hørt om varmeren fra blomsterpotter. På Internett kan du finne mange artikler om montering og bruk av en slik enhet. Disse artiklene lover at en så enkel enhet kan erstatte elektriske ovner, da den varmes opp til 200 ° C. Monteringen er enkel og tar ikke mye tid. For en stor plass er en slik varmeovn ikke egnet, men for små rom, for eksempel et telt, drivhus eller drivhus, kan den brukes. Varmeapparatet vil hjelpe deg på en fisketur eller på en fottur, der det ikke er mulig å bruke elektriske apparater.

Siden den åpne flammen til et lys brukes til oppvarming, må sikkerhetstiltak overholdes. Ikke plasser enheten i nærheten av brannfarlige gjenstander for å forhindre brann.

Montering av varmeapparatet

For montering trenger vi:

  • tre leirgryter med forskjellige diametre;
  • 8 skiver for M10 gjeng;
  • bolt M10 100 mm;
  • 8 muttere med M10 gjeng;
  • leirepall;
  • metallstøtte (grill) for luftsirkulasjon;
  • varmeelement – lys.

Monteringen av enheten utføres i henhold til prinsippet om matryoshka, det vil si at du må velge grytene slik at de passer inn i hverandre, og det er et gap mellom dem. En bolt må settes inn i dreneringshullet i gryten etter at du har satt en skive på den.

Deretter er det nødvendig å sette en skive på bolten fra innsiden av gryten og sikre den med en mutter. Deretter stram du til en annen mutter med en skive for å gi et mellomrom, og fest den andre gryten på bolten på samme måte som den første, slik at avstanden mellom veggen og veggen til den første gryten er den samme i hele diameteren.

Vi fikser den tredje potten på samme måte som den andre. Som programmererne sier: “Kjør prosedyren i en sløyfe” til grytene går tom. Det viser seg en matryoshka fra potter. Deretter må du lage en improvisert radiator for bedre varmekonsentrasjon. For å gjøre dette, fest sekvensielt to muttere, legg to skiver på dem og fest dem med den siste mutteren.

Driftsprinsipp

Varmeapparatet fungerer ganske enkelt. Det er nødvendig å snu strukturen opp ned og legge den på risten. Deretter legger vi et metallstativ på et keramisk brett med stearinlys, som vil fungere som varmeelementer. Tenn dem og vent til varmen er fordelt over overflaten på varmeapparatet. Strukturen vil oppvarmes mest av alt i metallstangens område..

Det er nødvendig å bruke vanlige keramiske potter uten glasur eller maling, da det ved oppvarming brenner og frigjør skadelige stoffer. Fjern alle gryteetiketter for brannsikkerhet..

Previous Post
Hvordan gjenkjenne farlige giftige planter i Russland
Next Post
De ce frunzele unui trandafir se îngălbenesc – căutând motive