15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Nyttige egenskaper for Kalanchoe -applikasjonen

medisinsk Kalanchoe Av forskjellige Kalanchoe -varianter er det verdt å trekke frem tre arter som er spesielt verdsatt og er de mest nyttige med tanke på tradisjonell medisin. Dette er variantene av blomsten Feathery, Blossfeld og Degremona. De har den rikeste sammensetningen, på grunn av hvilken de har en terapeutisk og profylaktisk effekt: disse er organiske syrer, tanniner, enzymer, polysakkarider og mineraler.

Se også artikkelen: Kalanchoe – medisinske egenskaper!

Hvorfor en blomst er nyttig?

For fremstilling av en magisk medisin brukes Kalanchoe -blader hovedsakelig, hvorfra juice blir ekstrahert. Den har mange nyttige egenskaper og er mye brukt i tradisjonell medisin:

  • hjelper til med å rydde nesegangene med forkjølelse og bihulebetennelse;
  • slutter å blø;
  • nøytraliserer alle inflammatoriske prosesser;
  • akselererer helbredelsen av sår og masker etter operasjonen.

Blomsten gir uvurderlige fordeler ved behandling av sykdommer innen gynekologi, mage -tarmkanalen og tuberkulose. I tillegg anbefales det å ta Kalanchoe for å forhindre forkjølelse og influensa om vinteren..

Fersk Kalanchoe -juice hjelper godt med mindre øyeforbrenninger under sveising. Et fem dagers kurs med å gni saften inn i tannkjøttet lindrer betennelsen og behandler stomatitt, og regelmessig gnidning av de berørte områdene på huden vil lindre akne, dermatitt og til og med eksem.

Hvis du tilsetter smør og 1 ampull bedøvelsesmiddel (for eksempel novokain) til fersk juice, får du en universell salve. Det lindrer leddsmerter, fjerner blåmerker og hjelper til med å lindre kløe fra bitt av mygg og andre insekter. Men juice blandet med alkohol behandler mellomørebetennelse og liggesår.

Hvordan lage en medisin fra Kalanchoe riktig?

For å få mest mulig ut av en plante er det ikke nok å plukke av et blad. De kuttede bladene skal stå i kjøleskap i 7 dager. I løpet av denne tiden, under påvirkning av kald luft, oppnås maksimal konsentrasjon av aktive stoffer i dem. Nå kan du male bladene og presse ut saften. Forresten, hvis du blander den med sprit i et 5: 1 -forhold, kan saften lagres i kjøleskapet i et år..

En uke før du kutter bladene for forberedelse av medisinen, er det nødvendig å slutte å vanne blomsten.

Hvem bør ikke ta medisin basert på Kalanchoe?

Det anbefales ikke å bruke til behandling av Kalanchoe til slike pasientkategorier:

  • gravide kvinner;
  • ammende mødre;
  • mennesker med en tendens til allergi.

Anlegget bør brukes med forsiktighet ved behandling av små barn på grunn av en mulig allergisk reaksjon..

Les om omsorg for Kalanchoe!

Fordelene med Kalanchoe som medisinsk plante – video

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor