15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvilken mat trenger nutria?

fôring av nutria Nutria er planteetere, så maten til dem bør utelukkende være av vegetabilsk opprinnelse. Du kan ikke mate myrbever med egg eller annet animalsk protein. Ingredienser av animalsk opprinnelse kan bare brukes som vitamintilskudd.

Det er to hovedretninger innen nutria avl: kjøtt og pels. Avhengig av retningen som nutria holdes i, må du lage riktig matbase..

Matbase for å skaffe pels av høy kvalitet

For å forbedre kvaliteten på pelsen må nutria mates med fôrblanding. Det er svært sjelden å finne spesiell fôrblanding til nutria i detaljhandel. Derfor erstattes det med fôrblanding for pelskaniner..

Det er ikke lønnsomt å bruke en slik fôrbase for avl av kjøttraser av nutria. Kostnaden for kjøtt vil vise seg å være veldig høy.

Det er ulønnsomt å avle nutria for å få pels fordi hudkostnadene er lave. Derfor er det bedre å avle nutria til kjøtt og bruke billigere fôr. Dette vil ikke påvirke kjøttets smak..

Fôrbunn for fremstilling av nutria -kjøtt

For å få godt nutria -kjøtt må du mate dyrene ofte. I dette tilfellet bør grunnlaget for fôrbasen være en kornblanding, som inkluderer:

  • solsikkefrø;
  • hirse;
  • hvete;
  • havre;
  • bygg;
  • hirse;
  • kli.

Dette sortimentet består av kornavfall og rester. De blandes i heiser, og hos grossister selges kornblandingen til en lav pris, noe som reduserer kostnaden for nutria -kjøtt sterkt..

Grøt tilberedes fra en kornblanding og gis til dyr. En stor mengde vegetabilsk protein bidrar til rask vektøkning.

Siden nutria er vannfugler, er det ikke tilrådelig å sette en åpen beholder med vann i volieren for å drikke..

For at nutria skal drikke rent vann, må du bruke brystvortedrikker. Hvis du legger en åpen beholder i volieren, må du skifte vannet hver dag hver dag. En åpen beholder i volieren fylles utelukkende for bading..

Om vinteren kan nutria gis en dampet kornblanding. Mengden vann og korn bør være 1: 1. Om sommeren tilsettes grønn mat i kostholdet og nutria får mer drikkevann..

I svangerskapet mangler kvinner A -vitamin.

Med en utilstrekkelig mengde vitamin A kan hunner etter fødselen gnage avkom. For å kompensere for denne mangelen, tilsett fôr gulrøtter eller en spiseskje fiskeolje per bøtte fiskeolje til kornblandingen. Fiskeolje tilsettes kornblandingen avkjølt til romtemperatur.

Previous Post
Bletilla orkide: planting og omsorg for planten
Next Post
Cultivarea okra din semințe: reguli de plantare și îngrijirea plantelor