15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Feiring med en uvanlig snackrulle

snackrulle En forrett i form av en rullekake har vist seg sterkt og samtidig veldig velsmakende. En spraglet fyll er pakket inn i en kjeksdeig. Oransje sprut og grå fiskestykker gjør snittet av rullen til en attraktiv. Smaken av et kremaktig lag fortynnes med noter av røkt kjøtt. Forbered retten i ikke mer enn 30-40 minutter.

All skall er i deigen

Selv om det er veldig vanskelig å overraske menn, er en grønn spiselig rulle i stand til å berøre de innerste strengene i bevisstheten. For å gjøre deigen lys og luftig trenger du:

  1. Forvarm ovnen til 175 ° C. Bekle et stekebrett med en silikonmatte eller bakepapir med en margin.
  2. Skill eggeplommene fra de hvite (4 stk.).
  3. Bland 90 g mel og 30 g stivelse. Sil gjennom en sil.
  4. Forbered pasta. 50 g spinat (frossen er også fin) hakkes i en blender sammen med en eggeplomme. Smak til med en klype salt.
  5. Pisk proteinmassen. Etter hvert som det tykner, salt og tilsett nesten sukker (1 ts) på slutten.
  6. Mal eggeplommene med en mikser, tilsett grønn pasta.

Nå, vekselvis kombinere eggeplomme-spinatblandingen med mareng og mel. Bland først med en ingrediens (en skje) og deretter med den andre ved hjelp av en slikkepott. Prosessen vil vise seg i flere trinn. Den resulterende basen helles på et bakeplate. Spred forsiktig over hele overflaten for å få et lag med samme høyde. Sett i ovnen. Det tar 10-12 minutter å lage kjeksen..

For å jevne ut massen i formen kan du banke den på bordet. Risting er verdt det med spesiell ømhet..

Siste scene

Etter baking legges kaken på papir og brettes 3 ganger slik at den ikke smuldrer når det dannes en rulle. Deretter kuttes de kokte gulrøttene i små terninger. Røkt fisk rengjøres, alle bein fjernes og kuttes i små biter. Bland grønnsaker og fileter. Ostfylling gir forten raffinement. For henne trenger du:

  • pisk nedkjølt krem ​​(200 g) til den er luftig;
  • salt kremost (i samme mengde), tilsett en skje med fløte og bland med en mikser;
  • i noen få trinn, bland krem ​​og ostepasta (prosedyren utføres ved lave hastigheter);
  • tilsett gulrøtter med fisk og bland med en slikkepott.

Den ferdige pastaen fordeles på en avkjølt kjeks. Tykkelsen på laget avhenger av vertinnenes preferanser. Deretter ruller de tett til en rulle, og hjelper seg selv med papir. Så la de det i kjøleskapet hele natten..

Før du serverer snacks, skjær kantene ved å kutte i to. Dekorer stengene med en pasta laget av kremost og paprika (nødvendig for farge). Halver av oliven legges på rosene. Når du deler i porsjoner, kan du klare deg uten innredning.

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta