15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Fantaserer med ostesnacks

forrett ostruller Snack og alkohol på festbordet ser ut som en konge med en dronning i et tronerom. Det kan gjøres raskt og effektivt. Rød fisk, kjøtt, grønnsaker, sopp og egg brukes som fyll. Fantasiflukten i dette tilfellet har ingen grenser. Det gjenstår bare å mestre den operasjonelle matlagingsteknologien.

Tre stykker ost, 250-300 g hver, legges i en plastpose og dyppes i kokende vann i 25 minutter, og pannen fjernes fra varmen. Produktet tas ut og rulles ut med en kjevle uten å trekke det ut av posen. Skjær i midten og langs kantene.

Krabbefyll – uten å glemme klassikerne

Hardkokte tre egg. Gni hvitt og eggeplomme separat på et fint rivjern. Krabbekaker hakkes på samme måte, og blander dem bare med proteiner. 2-3 fedd hvitløk presses inn i massen, salt, pepper og blandes. Mengden majones tilsettes for å danne en viskøs pasta. Kombiner nå myk cottage cheese (150 g), revet eggeplomme og litt majones. Basen er smurt i følgende sekvens:

  • oste-eggeplommasse;
  • salatblader (kutt av faste årer);
  • krabbefyll.

Hvert lag påføres jevnt ved å trykke. Deretter begynner de å rulle opp laget til en tett rulle. I dette tilfellet fungerer filmen som assistent..

I siste fase av “innpakning” er kantene bundet. Den resulterende pølsen sendes til kjøleskapet i 4-8 timer.

Grønt og paprika – en verden av kontraster

For denne fyllingen trenger du mye grønt: koriander, persille, dill og fjær av unge løk. Vask alt, hakk, og bland deretter grundig. Nå skrell og kutt den røde paprikaen i strimler (1 cm bred). Det neste trinnet i tilberedningen av snacken:

  • slip 150 g Adyghe -ost på et fint rivjern;
  • male cottage cheese eller myk ost;
  • klem ut 2 fedd hvitløk;
  • tilsett majones.

Massen blandes til du får en deigaktig konsistens. Salt og hvit pepper brukes som krydder. Deretter smører de ostesengen med den, legger ut pepper (i trinn på 2 cm) og glatter ut greenene. Kollaps på samme måte.

Paprika fyller ikke hele området. La 10 cm stå på kanten.

Skinke og oliven – en fest for aristokrater

Skinken er skåret i tynne skiver. De to agurkene kuttes (på langs) i lange tallerkener ved hjelp av en skreller. Beina fjernes fra oliven. Deretter tilberedes fyllet:

  • 100 g myk kremet ost (ost);
  • 2 ss. spiseskjeer revet pepperrot;
  • krydret med majones og salt.

Bland ingrediensene grundig. Det første laget er ostemasse med pepperrot, det andre er agurker (ikke helt til kanten), og det tredje er skinke. Fra siden av svingen legger du oliven på rad og begynner å brette. Det fryser i kjøleskapet. Så snart forretten blir fast, skjæres den i porsjoner fra 1 cm og serveres..

Previous Post
Enkle oppskrifter for bruk av eikebark for helseproblemer
Next Post
Vis de mere cu randament ridicat pentru grădina ta