15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tre måter å skrelle et granateple på

hvordan du rengjør et granateple Saftige røde korn med en unik søt og sur smak – hvem av oss liker ikke granateple? Hva kan vi si om fordelene med granateplejuice, som anbefales å drikke regelmessig til barn og kvinner i en interessant posisjon. Men i stedet for å presse saften selv, foretrekker de fleste å kjøpe butikkdrinker, hvis kvalitet og naturlighet kan argumenteres. Og alt av den grunn at ikke alle vet hvordan de skal rengjøre en granat ordentlig. Så vi løper til nærmeste supermarked, i frykt for å bli skitne selv og hele kjøkkenet i ferd med å få verdifulle korn. Men ved å vite noen triks, kan slike katastrofale konsekvenser unngås, i tillegg kan frukten holdes nesten intakt og ikke miste dyrebar juice. Alt som trengs er en skarp kniv og noen få triks..

Om emnet: hvordan du rengjør et granateple + video på riktig måte!

Til tross for at innsiden av granateplet er spiselig, vasker vi frukten godt før vi skreller..

Metode en: Del frukten i deler

trinnvise instruksjoner for rengjøring av et granateple I den øvre delen av frukten lager vi et sirkulært snitt, en slags hatt, men ikke gjennom og gjennom, men bare ved å kutte av selve skallet. Fjern forsiktig den resulterende hetten. Nå må du gjøre langsgående kutt, men ikke et sted, men på spesielle steder. Vi ser nøye ut: granateplet er delt inn i segmenter av tynne hvite skillevegger. Så du må kutte huden rett over dem. Dette vil ikke skade kornene og ikke bli skittent med juice..

Det er viktig å “ta av hetten”, ellers vil du ikke se hvor du skal klippe. Vi kutter før vi når slutten.

Det neste trinnet vil være å dele granateplet i deler: stikk kniven inn i selve kjernen, rull litt og så å si frukten. Det er alt – ikke et eneste korn ble skadet, i det meste kan noen søl ut..

Metode to: vi får kornene med en gang

fire rengjøringstrinnHvis du er tilbakeholden med å rote med skivene og velge korn fra dem, kan du forenkle denne prosedyren. Starten på prosessen er lik:

  • kutt av lokket;
  • gjøre sidesnitt.

Og nå det mest interessante: vi tar en dyp bolle og en vanlig spiseskje. Vi holder granateplet over en bolle (kuttet ned) og banker på fruktsidene med en skje og slår ut frøene. For å forhindre at juice spruter i forskjellige retninger, prøver vi å ikke heve frukten over tallerkenens vegger..

Metode tre: kornene er hele, hendene er rene

rengjøring av granateple i vannSom du vet, i tillegg til nyttige egenskaper, har granateplejuice en ikke veldig hyggelig funksjon: etter kontakt med den får huden på hendene en vedvarende gul farge. For å holde hendene rene, kutt frukten i vann, nemlig:

  • kutt av toppen igjen;
  • senk granateplet i en gryte med vann;
  • del den i to, ta den i sidene og hvil fingrene på midten av frukten;
  • velg kornene rett i pannen.

Det gjenstår å velge biter av film og skrelle av vannet og sil frøene.

Velg måten du liker og nyt den eksotiske frukten.

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea