15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Elektrisk vannvarmer

Momentan varmtvannsbereder Atmor En øyeblikkelig elektrisk varmtvannsbereder er en enhet som er designet for å varme et lite volum vann. Ved hjelp av denne varmeenheten kan du vaske oppvasken komfortabelt, men det er praktisk talt umulig å ta en behagelig dusj eller raskt fylle badekaret. Varmtvannstemperaturen varierer fra 40 ° C til 60 ° C.

Produsenter produserer modeller av varmtvannsberedere med varmeelementer. De produserer også modeller av enheter med varmespole. Ekstra tilbehør leveres med noen modeller, for eksempel en dyse for oppvask eller en kran av plast med massasjefeste for behagelig håndvask.

Varmeelementet kan være et varmeelement med en magnesiumanode, plassert inne i varmtvannsberederen. En eller to metallplater kan også stikke inn i varmeelementene. Slike varmeplater brenner ut veldig raskt, og varmtvannsberedere mislykkes..

Les videre: Elektrisk dusjvannvarmer!

Valg av øyeblikkelig varmtvannsbereder

Når du velger en øyeblikkelig varmtvannsbereder, må du ta hensyn til garantibetingelsene, tilleggsutstyr, varmeelement og sikkerhetsgruppe.

Det er veldig viktig at varmtvannsberederen er utstyrt med en vannforsyningssensor. Denne sensoren lar deg automatisk kutte strømforsyningen til varmeelementene.

Denne funksjonen sparer energi og forhindrer at varmeplatene blir skadet og at plastdelene smelter. Noen elektriske vannvarmere er utstyrt med et termometer for å måle temperaturen på vannet og et display for justering av det..

Installasjon av øyeblikkelig varmtvannsbereder

For å installere en øyeblikkelig elektrisk varmtvannsbereder, må du fjerne bakdekselet på enheten og sette varmeelementet til en viss oppvarmingstemperatur. Deretter må du merke hullene for å feste den elektriske varmtvannsberederen. Festeboltene leveres i to versjoner: plastnagler eller knapper i rustfritt stål. I det første tilfellet installeres varmtvannsberederen med silikonborrelås. For å installere på metallknapper må du bore hull ved hjelp av et slag eller en drill.

Det må installeres en stengeventil ved kaldtvannsinntaket. Et hull kuttes på baksiden av varmtvannsberederen for et vannsirkulasjonsrør, som er nødvendig for å avkjøle plastdelene. En varmebestandig slange er installert ved varmtvannsuttaket. Deretter installerer du en kran for oppvask, som leveres komplett med en varmeapparat.

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea