15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Typer vannvarmere for installasjon i en leilighet, privat hus eller på landet

typer vannvarmere En varmtvannsbereder er en veldig nødvendig enhet. Ved hjelp av det oppvarmes vannet, slik at du komfortabelt kan vaske opp, ta en dusj. Hvis du velger riktig varmtvannsbereder, kan du spare penger på regninger. I tillegg vil kjelen hjelpe deg hvis sentralisert varmtvannsforsyning er slått av. Varmeapparater for vann er delt inn i tre typer: gjennomstrømningsgass, gjennomstrømning elektrisk, elektrisk lagring (kjele) vannvarmere. La oss vurdere hver type varmtvannsbereder mer detaljert.

Om emnet: elektriske dusjvannvarmere!

Strømmende gassvannvarmere

En øyeblikkelig gassvannvarmer eller gassvannvarmer er den mest økonomiske måten å varme opp vann. Men for installasjon av en gassvannvarmer kreves tillatelser og et prosjekt. Det er mulig å installere en gjennomstrømningsgassvannvarmer bare i en leilighet med en takhøyde på minst 2 m. I henhold til forskriftsdokumenter bør det være 3 m ledig plass rundt gassvannvarmeren. En gassvannvarmer har et volum på minst 40 cm3 og tar mye plass. Derfor er det veldig vanskelig å installere en gassvannvarmer..

Du kan ikke installere en gassvannvarmer på badet.

Øyeblikkelig elektriske vannvarmere

Øyeblikkelig elektriske vannvarmere er egnet for oppvarming av et lite volum vann. Disse varmtvannsberedere er gode for oppvask. Du kan ikke ta en varm dusj med den. Bare noen modeller av øyeblikkelige varmtvannsberedere er utstyrt med varmeelementer. Vanligvis produserer produsenter enheter med varmespole, som brenner ut veldig raskt..

Øyeblikkelige vannvarmere fra kjente produsenter, for eksempel Bosch, dekkes av to til fem års garanti..

Kompakte enheter med lav effekt er designet for tilfeller av kortsiktig avstengning av sentralisert varmtvannsforsyning. Hvis du bruker en slik enhet konstant, vil det være økonomisk ulønnsomt, og varmebatteriet vil raskt mislykkes..

Lagring av elektriske vannvarmere

En varmtvannsbereder er installert i leiligheter og private hus uten sentralisert varmtvannsforsyning. Slike enheter er utstyrt med en tank med et varmeelement. Du kan kjøpe en kjele med et volum på 5 til 200 liter. I gjennomsnitt trenger hver person 20 liter vann for å dusje. For en familie på 3 personer er det installert en varmtvannsbereder med et volum på 80 liter for å kunne ta en dusj og vaske opp. Elektriske vannvarmere er vertikale og horisontale. Horisontale varmer opp vann raskere, og vertikale er utstyrt med en større tank.

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea