15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan arbeide med en bensinkutter

hvordan jobbe med en bensinkutter Benzokos er et spesifikt verktøy. Det er veldig vanskelig å bli vant til å jobbe med dette hageredskapet, spesielt hvis du jobbet med en vanlig skråstøping før du kjøpte bensinkutteren. Når du arbeider med en skråstøping, må du snu til siden med kraft, ellers blir ikke den nødvendige innsatsen for å klippe gresset. Når du arbeider med bensin ljå, kreves ingen innsats. Mange gartnere tror at når du arbeider med en gass ljå, er det noen ganger nødvendig å øke motorens turtall ved å holde inne og slippe knappen på motorens kontrollpinne. Vurder flere grunner til at verktøyarbeidere regulerer antall omdreininger i arbeidsorganet.

Tilsynelatende hastighetskontroll

Hvis du lytter nøye til arbeidet til benizokos, vil du høre at motoren til hageverktøyet øker og reduserer hastigheten, selv om verktøyarbeideren holder justeringsknappen i en posisjon. Motorvolumet endres på grunn av ujevnt terreng. Ved kontakt med bakken eller høyt gress bremses bladene på bensinslien og motoren akselererer igjen for å øke turtallet. Motoren går roligere når du klipper på plant underlag.

For å holde motoren i gang med optimalt turtall hele tiden og ikke slites ut, må du holde buskekutter horisontalt. Da vil ikke skjæreelementene berøre bakken, og motoren går jevnt.

Jobb i nærheten av gangstier

Hvis en helsearbeider klipper gresset i nærheten av gangstier, må han av sikkerhetsmessige årsaker stoppe bensinspyttet. Langvarig bruk av hageredskapet kan føre til at klippebåndet smelter. Hvis linjen går i stykker, kan fragmentene skade tilskuere. Det er også nødvendig å slippe hastighetskontrollknappen når du arbeider på steinete områder. Etter langvarig arbeid i et slikt område kan bensinkutterens motor overopphetes og svikte..

Det er bedre å ikke flytte hastighetskontrollknappen til forskjellige posisjoner under drift, ellers kan bensinkuttmotoren brenne ut. For hageverktøy med totaktsmotor er det optimale turtallet nær maksimum. For drift av en bensinkutter med en firetakts bensinmotor, den optimale – middels hastighet.

Ved langvarig arbeid med penselkutteren blir børsten sliten. Klem hastighetskontrollknappen hver halve time med pekefingeren eller langfingeren.

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea