15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Service av kinesiske bensinkuttere

service av kinesiske bensinkuttere En kinesisk penselklipper av høy kvalitet kan vare lenger enn noen merkeverktøy, siden kjente produsenter av hageverktøy produserer billigere og ikke så høye kvalitetsanaloger til sine profesjonelle penselmaskiner. Noen bensinkuttere bruker billigere plast og metall, mens andre forkorter arbeidsstangen, noe som gjør det umulig å balansere hageverktøyet godt for langvarig arbeid..

Mange gartnere kjøper kinesiske bensinkuttere da de alltid egner seg til å balansere. De er enkle å justere motorens turtall. Hvis den vedlikeholdes riktig, vil en kinesisk bensinflette vare i mange år. Hver sjette måned er det nødvendig å skylle drivstoffilteret og justere tilbakeslaget på gummigummien. Det er også nødvendig å justere skjærelinjen eller knivene regelmessig..

Å bytte ut beskyttelsesdelen av skjæreelementene og justere bensinkutterens motorhastighet er også en viktig del av omsorgen for hageredskapet..

Skylling av drivstoffilter

Benzokos består av:

  • motor;
  • arbeider akselen;
  • øvre girkasse;
  • forrett;
  • arbeider skjæreelementer.

Bensinbørstemotoren kan være totakts eller firetakts. For en totakts bensinmotor må du tilberede en drivstoffblanding. En slik motor drives med bensin blandet med totakts motorolje. Under langvarig drift er drivstoffilteret også impregnert med totaktsolje, som i kinesiske bensinflettinger er laget av skumgummi.

Det runde filteret er plassert under et spesielt beskyttelsesdeksel på siden av motoren. Plastdekselet kan fjernes med en 8 mm skrutrekker. Det er også en kabel under dekselet, hvis høye spenning øker hastigheten på omdreiningene til skjæreelementene på bensinkutteren. Drivstoffilteret kan bare fjernes ved å løsne denne kabelen. Etter fjerning bør drivstoffilteret skylles for å fjerne oljerester. Bensinkuttere brukes til rengjøring. Under påvirkning av bensin vaskes oljen godt av.

Etter å ha vasket drivstoffilteret, la det tørke i solen, ellers kommer bensindamp inn i forgasseren, noe som vil påvirke driften av bensinbørsten negativt.

Smøring av arbeidsakselen

Mangelen på smøring på arbeidsakselen kan påvirke bensinkutterens arbeid negativt. For å fylle arbeidsakselen med nytt fett, må du skru ut skruen nær arbeidselementet. Smøremiddelet fylles i hullet med en medisinsk sprøyte. Deretter strammes skruen, penselklipperen er klar til arbeid..

Previous Post
Melon Torpedo: Hvordan velge en søt moden frukt
Next Post
Creșterea prazului în paturile de țară, plantarea și îngrijirea