15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Video: dyrking av poteter under halm eller høy

poteter under sugerøret I Russland kalles poteter det andre brødet, og dette er ikke uten grunn, siden de er næringsrike, velsmakende og veldig sunne. Nesten hver sommerboer dyrker poteter i hagen, fordi den er upretensiøs og høstbar.

Den tradisjonelle metoden for dyrking av poteter i praksis viser seg å være svært arbeidskrevende, plantene trenger konstant løsne, luke, bearbeide fra biller og kaste.

I dag har metoden for dyrking av poteter under høy eller halm blitt mer og mer populær..

Fordelene med denne metoden er åpenbare: betydelig arbeidskraft, høyt og stabilt utbytte, beskyttelse mot dårlig vær og skadedyr, garantert ugressbekjempelse.

Hvordan dyrke poteter under høy vil bli fortalt av Valery Medvedev, som har praktisert denne metoden lenge i hagen sin..

For å høste en utmerket høst og være fornøyd med resultatene av arbeidet ditt, må du lage alle betingelsene for å dyrke poteter under halm eller høy..

I videoen som presenteres, vil Valery fortelle publikum i detalj og forstå alt om denne teknologien, og også avsløre hemmelighetene ved å plante og høste poteter ved hjelp av denne metoden..

Forfatteren av videoen anbefaler å bruke denne teknikken på små husholdningstomter, da blir resultatene av arbeidskraft virkelig håndgripelige og berettigede!

Video om fordelene ved å dyrke poteter under høy

Previous Post
Fotografie care descrie tipurile și soiurile de adeniu acasă
Next Post
Pepenele verde este cu siguranță un fruct, dar ce fel?