15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Reproduksjon av den gylne bart og stell av frøplanten

gjengivelse av den gylne bart Reproduksjon av den gylne bart utføres på flere måter. Å avle det på skift er selvfølgelig en veldig lang og kjedelig prosess. Et mer økonomisk alternativ er å dele busken, dyrke rosettskudd eller stiklinger. Siden kulturen er kjent for sin utholdenhet, så vel som sin evne til å tilpasse seg nesten alle klimatiske forhold, vil det ikke være vanskelig å ta vare på den..

Det anbefales å drysse frøplanten på toppen med hakket mulch. Noen gartnere går bevisst til furuskogen for å skaffe land mellom trærne, bestående av nåler og barsk bar..

Ikke støvete gylnehår avl

Potter er fylt med plantejord. De vannes sjenerøst med varm væske. Ved hjelp av en innsats lager du en dyp trakt i midten av glasset, snur objektet og fjerner det forsiktig fra jorda. Skjær deretter av (under ljåen) stilken fra moderplanten. Det er ønskelig at fra kneet til kuttet skal være ca 1 cm. De første røttene begynner å spire på dette stedet. Når du avler en gylden bart, følges en enkel algoritme:

  • grenen er plassert nøyaktig (ellers må den justeres med den påfølgende transplantasjonen);
  • utdype det betydelig for å øke rotdannelsesområdet, da blir planten sterk;
  • komprimere jorda godt med en gaffel;
  • fyll plantesirkelen med et tynt lag mulch;
  • fukt jorden litt.

For å plante petiole, bruk beholdere uten hull i bunnen. Væsken helles til den stikker ut på jordoverflaten. Kulturens upretensiøsitet avlaster ikke gartneren fra å forberede et næringsrikt plantingssubstrat. Ellers vil plantens løv ha en gulaktig fargetone. Derfor tilsettes 2 ganger mindre sand og gjødsel til løv- / torvmark. I tillegg, for desinfeksjon, anbefales det å behandle hver komponent med en løsning av kaliumpermanganat..

Den mest populære spiringsmetoden er å plassere spiren i vann i 10-15 dager, og bare la en tredjedel av kronen ligge på toppen. Så snart røttene klekkes, transplanteres callis umiddelbart i bakken..

Tropisk sesong i leiligheten

Planten foretrekker et fuktig klima (50-60%). Om sommeren utføres vanning daglig, samtidig som du sørger for at jorden ikke får en sumpete struktur. Parallelt med dette sprøytes bladene godt. Om vinteren tilsettes vann hver 3-4 dag. Temperaturen holdes innenfor området 25-27 ° C. I den kalde årstiden senkes den (12 ° C er en kritisk indikator). Kulturstammen, selv om den er krøllet, er fortsatt veldig skjør. For ikke å skade den kjøttfulle stammen, er den bundet opp. De kan også gi en støtte i nærheten av ham.

Under slike forhold vil gjengivelsen av den gylne bart ha et fantastisk resultat. Callisia vil vokse vakker og vil kunne etterlate seg et sunt “avkom”.

Previous Post
Om fordelene og farene ved jordskokksknoller for menneskekroppen
Next Post
Gooseberry Date își va găsi un loc vrednic la cabana de vară