15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Duftende yoshta -likør hjemme

yoshta likør Den rike fargen og den saftige massen av yosht -bær gjør det mulig å lage ikke bare kompott og syltetøy av den. Hjemme er yoshta likør fortsatt god – en naturlig alkoholholdig drink med en vakker farge. Drikkens styrke avhenger av hvordan og hva den tilføres. Alkoholbasen lar deg få 25% brennevin. En mykere smak og styrke på opptil 12% kommer ut hvis du bare bruker bær, sukker og vann. La oss se på begge alternativene.

Myk yoshta likør uten vodka

Med en god høst, når bær er rikelig, er det ikke vanskelig å lage en naturlig likør. Teknologien for fremstilling ligner på vin og består av følgende:

  1. Mos bær i mengden 2 kg med 0,6 kg sukker med en potetkvern.
  2. Tilsett 1 glass vann, rør.
  3. Vi overfører massen til en glassbeholder. Det er viktig å ikke fylle det helt, 25% av volumet bør forbli tomt. Ellers vil skummet komme ut under gjæring..
  4. Vi lukker beholderen med en vanntetning og legger den på et mørkt og varmt sted.

I stedet for en vanntetning kan du bruke en medisinsk hanske ved å legge den på nakken. For å frigjøre gass, lag et hull i fingeren med en nål.

Avhengig av romtemperaturen vil gjæringen ta fra 1 til 1,5 måneder. Når likøren slutter å slippe ut gass, filtrerer vi den og heller den på flasker og fyller dem helt til lokket. Det anbefales å stå minst 2 måneder til i kjøleskapet eller kjelleren – da blir smaken mer intens.

Helles fra yoshta med “grad”

Det ville være mer riktig å kalle denne drinken en tinktur, siden den alkoholholdige basen allerede er ferdiglaget. Det må bare gis den nødvendige smaken, aromaen og fargen..

For å lage hjemmelaget sterk likør trenger vi:

  • modne yoshta bær (litt mer enn en halv liters krukke);
  • 5 solbærblader;
  • sukker (250 g);
  • destillat eller vodka (ca. 3 liter for å fylle beholderen til toppen).

Produktene er gitt i en beholder med et volum på 3 liter. Hvis du har en større beholder, må du øke mengden ingredienser proporsjonalt..

Hell yoshta i en flaske, legg ripsblad og tilsett sukker. Fyll med destillat helt til halsen.

For å gjøre det originale produktet mer behagelig, lys, farge, kan holdetiden forkortes til 1 uke..

Nå skal arbeidsstykket vårt “modnes”. For å gjøre dette, la flasken stå i solen i to uker. I løpet av denne tiden vil bærene gi fra seg smak og farge, og yoshta -likøren blir rødbrun. Det gjenstår bare å sile den og helle den i glassflasker..

Video om hvordan du lager alkohol tinktur fra yoshta

Previous Post
Om fordelene og farene ved jordskokksknoller for menneskekroppen
Next Post
Gooseberry Date își va găsi un loc vrednic la cabana de vară