15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Dyrefôring i ernæring: Vårkost

Dyrefôring i ernæring Spesifisiteten til disse vannfuglene er at de lever i vannforekomster, derfor lever de av det som vokser i kystsonen. Fôring av dyr i ernæringsforvaltning spiller en viktig rolle i omsorgen for dem. Det endelige resultatet avhenger av et riktig formulert kosthold. Røtter, grener, stilker og siv er deres favorittmat, ettersom de er rike på både stivelse og glukose. Dessuten trenger gnagere store porsjoner fiber. Da vil deres ull og kjøtt være av høyeste kvalitet..

Alle slags frokostblandinger er også tilberedt for beverrotter (ett av navnene). Du bør definitivt tilsette salt til dem. Andre eiere suger kornet i saltvann..

Dyrefôring i ernæring

Den vanskeligste perioden for bonden er våren, da alle forsyninger er på tide og nye proviant ennå ikke er tilgjengelige. I dette tilfellet må du finne ut og finne uvanlige løsninger. Kombinasjonen av følgende frokostblandinger er en suksess:

  • hvete;
  • bygg;
  • korn.

I tillegg kan du bruke høy høstet fra sommeren. Halm brukes som sengetøy. Kornene knuses i et spesielt apparat og blandes deretter. Du kan lage en appetittvekkende, og viktigst, solid mat i henhold til denne oppskriften:

  • restene av grønnsaker lastes ned i en kjele med vann: skall av poteter, rødbeter og gresskar;
  • så snart massen koker, tilsettes en bøtte med strimlet (avhengig av antall gnagere);
  • Det kokes i 15 minutter, slås deretter av og dekkes med et lokk slik at det dampes i 6-8 timer.

Hvis eieren ønsker å servere en slik delikatesse til frokost, er det bedre å lage det om kvelden og til middag, deretter om morgenen. Å mate dyr i ernæring inkluderer noen finesser. Det er viktig å veksle mellom tilberedt og rå mat. Derfor, i løpet av dagen, gir mange bønder kjæledyret sitt høy eller kål..

For enkelhets skyld serveres kokt grøt i spesialmatere. Den daglige kornhastigheten for et stort individ er 200 g.

Vårsort

Før courgette, gresskar, kål, poteter og andre grønnsaker dukker opp i hagen, kan du skjemme bort nutria med spirede korn. Frøene helles på et vått lerret i et varmt rom. Om noen dager vil spirer vises på dem. Når de er ca 1 cm, knuses de (eller hele) og gis til gnagere.

De liker også å spise ferske eikenøtter. Imidlertid må de knuses. Om ønskelig tilsettes vitaminkomplekser til dem. Dermed blir fôring av dyr i ernæringsavl så balansert som mulig, fordi de får den nødvendige tilførselen av næringsstoffer..

Previous Post
Om fordelene og farene ved jordskokksknoller for menneskekroppen
Next Post
Gooseberry Date își va găsi un loc vrednic la cabana de vară