15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Tvinger anemoner og blomster for føttene dine 8. mars

tvinge anemoner Fra vår til høst har blomsteroppdretterne jobbet hardt, men om vinteren kan de ikke vente med å jobbe. I denne perioden er tvingende anemoner ideelle. Som et resultat vil de i ferien ha fantastiske blomster av denne fantastiske kulturen. Men for et slikt resultat er det verdt å kjøpe flere varianter plantemateriale. De fleste husmødre foretrekker å plante hvite varianter, mens andre foretrekker flerfarget.

I originalen varer prosessen opptil 3 måneder. Derfor anbefales det å starte det tidlig i desember for å få det du vil ha innen mars. For denne teknologien velges bare underdimensjonerte varianter..

Tvinger anemoner i strid med populær tro

De som har vært kjent med urten i mer enn ett år vet at bløtlegging av knoller i vann ikke gir ønsket resultat. De mangler ofte oksygen og dør. Likevel går modige gartnere på slike eksperimenter, og de lykkes mye. Det uvanlige eksperimentet begynner slik:

  • litt vann helles i en grunne beholder;
  • dypp knuter i den;
  • la dem stå i en halv dag eller 24 timer til de er helt hovne opp.

Når de “søvnige” løkene er tilstrekkelig mettet med væske, er de klare til å plante. En miniatyrpotte (med hull i bunnen) er halvfullt fylt med stor ekspandert leire eller annet dreneringsmateriale. Sand og torv blandes i et forhold på 1: 3. Fyll beholderen med det forberedte underlaget, men ikke til randen.

Knollene blir fordypet med 1,5 høyder av hver av dem. Trykk dem ned i jorden med 0,5 cm, så ovenfra må du dekke overflaten med et centimeter jordlag.

Fortsettelse av eksperimentet

Å tvinge anemoner vil være vellykket hvis de plantede forkortede skuddene er “vannet” riktig. For å gjøre dette, ta en beholder med vann og legg en gryte i den. Så snart jorda blir våt, trekkes tanken ut. Deretter sendes planten til kjelleren. Rommet skal være kjølig, ca + 12-16 ° C. Et slikt mikroklima vil hjelpe dem til ikke å strekke seg for mye og ikke miste sin dekorative effekt..

Den høye temperaturen fremmer ikke akselerert spiring, derfor bør kule forhold velges i begynnelsen. Noen prøver å holde plantene på 5-7 ° C.

For enkelhets skyld lages gummimerk som landingsdatoen er skrevet på. Etter en måned blir krukkene med kulturen overført til vinduskarmen. Under påvirkning av sollys vil planten vokse veldig raskt. Nå bør du overføre blomsten til et varmt rom, der den ikke er mer enn 20 ° C.

Likevel er det verdt å huske at suksessen med å tvinge anemoner i stor grad avhenger av kvaliteten på knollene, samt nøye overholdelse av temperaturforhold og belysningssystem. I denne forbindelse er det detaljerte beskrivelser av slike tidsplaner, hvis overholdelse krever kolossal tålmodighet fra gartneren..

Previous Post
Det viktigste om de medisinske egenskapene til sandeltre
Next Post
Ce sunt pesticidele și care este clasificarea lor