15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Strutsebregnen er beregnet på skyggelagte områder

bregne -struts Ødemarker dannes alltid under kronene til store trær i hagen, som du så gjerne vil fylle med noe. Det er for disse formålene at strutsbregnen plantes. Med tilstrekkelig vanning og utmerket skygge vokser grenene opp til 1,5 meter. De buede kantene på de korrugerte bladene øker skjønnheten i skuespillet. En lett bris og fjær ser ut til å komme til liv.

Du kan kjøpe frøplanter enten på markedet eller gravd opp direkte i skogen. I sentrale Russland, så vel som i Ukraina, vokser imidlertid bare kochedyzhniks godt..

Strutsebregnen skaper en utsøkt dekor

Denne kulturen har aldri hatt problemer med reproduksjon, siden jordstenglene vokser med lynets hast. De spirer ut prosesser som klamrer seg til nye områder med tentaklene. Du kan stoppe bevegelsen i hagen ved å plante planten i et begrenset rom, for eksempel et blomsterbed med grenser. Å plante bare en rot, etter en stund vil gartneren i forhagen ha en hel familie.

Rotsystemet kan ikke skade andre “naboer” på noen måte, fordi det ligger på en liten dybde. Derfor, ved å plassere strutsebregnebusker mellom lavvoksende thujaer, vil blomsterhandleren skape effekten av en skog på stedet hans. I slike kratt dannes et fuktig mikroklima. Samtidig faller den åpne skyggen opprinnelig på ørkenlandet..

Planteanbefalinger

Utkast er et viktig poeng når du skal velge sted. Kulturen er svært vanskelig å tolerere vindfulle områder. Luftstrømmene svinger bladene så hardt at de går i stykker. Det anbefales heller ikke å plante visne rosetter av urteaktige busker. Dette skjer når det når du kjøper det blir avskåret fra hovedstokken. Og selv om busken vannes rikelig, er det ingen sjanse for at den vil slå rot. Derfor, etter planting, bør du kutte av alle grener og etterlate 10 cm stenger. Neste år vil de produsere fantastiske fronds. Dessuten elsker strutsebregnen:

  1. Dårlig jord. For å gjøre dette, hell sin opprinnelige jord i hullet – skogen og med løvverk.
  2. Drenering. En løs struktur oppnås ved å kombinere ødelagte rester av bygningsmaterialer og leire. Alt dette opprettholder fuktighetsbalansen som planten desperat trenger..
  3. Nabolag med et epletre. Løvverket til disse trærne gir det et naturlig habitat. Når de falne bladene blir overopphetet, får røttene næring med nyttige komponenter..
  4. Vanning og skygge. I tørre årstider installerer noen gartnere automatiske vanningssystemer..

Så nå er det viktigste ikke å forstyrre bregneveksten. Derfor må du umiddelbart begrave avlsbegrensere i bakken: stykker skifer eller metall. Da vil ikke de utsøkte buskene bli fra en dekorativ utstilling til en vanlig ugress..

Previous Post
Nyttige egenskaper og kontraindikasjoner for bruk av gresskarfrøolje
Next Post
De ce pătrunjelul devine galben în grădină?