15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Velge eplesorter for dyrking i Sibir og nordlige regioner i Russland

epler til sommerhytter i Sibir Å dyrke et epletre i de nordlige delene av Russland er ganske problematisk. For å få saftige og søte epler i Sibir, må du hente et sonet utvalg.

Varianter som er populære i den europeiske delen av Russland er ikke egnet for Sibir. For full modning av Antonovka eller Red Melba, for eksempel, kreves det mye sollys og varme. I regioner der frost er hyppig, får slike epler ikke “sukker”.

Epletrær av varianter av Ural -utvalget har økt frostmotstand. I nordlige regioner med lave gjennomsnittlige årlige temperaturer plantes også kanadiske epletrær. For regioner med hyppige vårfrost er følgende varianter best egnet:

  • Ural bulk;
  • Ural rosa;
  • Suvenir;
  • Suksess.

La oss vurdere disse variantene mer detaljert.

Ural bulk

Eplene i sorten Uralskoye Bulk veier ca 100 g. Eplehuden er gul, kjøttet er kremhvitt, veldig saftig. Smaken av fruktkjøttet er søt, huden er syrlig. Epler konsumeres både ferske og brukes til baking og tilberedning av desserter..

Fordelen med denne sorten er den lange holdbarheten. På et mørkt, kjølig sted kan eplene ligge i opptil to måneder, og i kjøleskapet til våren.

Ural rosa

Ural rosa epler er mellomstore. Massen deres når 150 g. Fruktens farge er grønn; når de er helt modne, er de dekket med en rød rødme. Massen er løs, grovkornet. Smaken av fruktkjøttet er søt og syrlig, huden er tett, rik syrlig. Epler spises ferske, de er også egnet for å lage syltetøy.

Fruktene modnes fullt ut i andre halvdel av august. De er motstandsdyktige mot skorpe og grå mugg. Epler smitter praktisk talt ikke skadedyr.

Suvenir

Suvenirvariant – middels modning. Frukten av epletreet er middels stor. Massen deres er 120 g. Epleskallet er gult, når det er fullt modent, blir det rødt. Massen er fast, søt og syrlig. Fruktene spises bare ferske..

Suveniren er en sort med høy avkastning som kan lagres i opptil en måned. Epletre – veldig hardfør.

Suksess

Applesort Høy suksess. Fruktvekten er 80 g. Epler vokser i bunter på treet. En gren kan ha opptil 20 frukter. Smaken av frukten er søt og syrlig, huden er syrlig. Fruktfarge – grønn med rosa rødme.

Fruktene har lang holdbarhet. De råtner ikke på tre måneder..

Previous Post
Proprietăți și utilizări ale uleiului esențial de lămâie
Next Post
Vi studerer egenskapene til Zhukovskaya -kirsebærsorten i henhold til beskrivelsen og bildet