15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

De beste sommervarianter av epler i Sør -Russland

sommer varianter av epler I Russland er epler de mest populære blant frukt. Hver gartner har et epletre på tomten. Syltetøy, kompott, juice er laget av fruktene. Epler spises ferske eller bakte. De søteste eplene modner sommeren. Blant sommersortene er de mest populære:

  • Grushovka Moskva;
  • Kate;
  • Quinty;
  • Mantet;
  • Melba.

La oss vurdere disse variantene mer detaljert.

Grushovka Moskva

Epletreet begynner å gro i det femte året etter plantingen. Epler er middels store, vekten når 120 g. De første fruktene høstes i slutten av juli, den viktigste frukten skjer i august. Epler varierer i farge fra lysegrønn til sitronhvit.

Epletreet bærer frukt uregelmessig, men høsten er rikelig. Treet er vinterhardt, det tåler temperaturer ned til -18 ° C.

Grushovka Moskovskaya-sorten er utsatt for skorpe, derfor blir epletreet behandlet med kobberholdige preparater og soppdrepende midler to uker før høsting.

Kate

Katya -sorten danner frukt på årlige vekster. Eplemassen når 120 g. Høstingen begynner i midten av juni. Epler er lyse røde, veldig søte. Sorten er motstandsdyktig mot skorpe og mugg.

Holdbarheten til frukt er fra åtte til ti dager, så en rikelig høst må behandles på kort tid. Epler er transportable, de beholder presentasjonen etter transport.

Quinty

Quinty er en kanadisk variant. Den ble utviklet spesielt for regioner med lave gjennomsnittlige årlige temperaturer og varme somre. Epletreet er tørkebestandig. Fruktene modnes veldig raskt, høsten utføres allerede i begynnelsen av juli.

Treet tåler ikke alvorlig frost, derfor er sorten ikke egnet for de nordlige delene av Russland.

Mantet

Epler av sorten Mantet når en masse på 150 g. Høsting utføres i begynnelsen av august. Holdbarheten til epler er to uker. Smaken av frukten er søt, fruktkjøttet er veldig saftig. Fruktene er konsumert både fersk og juice er laget av dem..

Sorten ble avlet spesielt for de sørlige delene av Russland, derfor tåler den ikke engang minimal frost..

Melba

Høstingen utføres i midten av august. Fruktvekten er 70 g. Årlige skudd er tett dekket med små epler. Fruktene har lang holdbarhet. Fruktmassen er snøhvit, saftig og søt.

Viktig! Frukt har ikke naturlig immunitet mot mugg og skorpe, derfor må epler behandles med soppdrepende midler.

Previous Post
Proprietăți și utilizări ale uleiului esențial de lămâie
Next Post
Vi studerer egenskapene til Zhukovskaya -kirsebærsorten i henhold til beskrivelsen og bildet