15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Beskjæringshøstedyser

potetgraver på en gående traktor Den gående traktoren gjør det lettere å jobbe på stedet. Med denne teknikken kan du dyrke jord, hilling planter og høste rotvekster. Aktive redskaper er installert på den bakoverliggende traktoren, for eksempel en separat kutter eller en dyse for oppsamling av rotvekster.

De to vanligste høstingsvedleggene er delfinkniven og kamkniven, populært referert til som raslingstilbehøret. Denne munnstykket fikk dette navnet på grunn av det faktum at når den bakkjørende traktoren er i drift, brister den i jorden med et brøl og kaster jorda til siden. Hvert slakteutstyr har sine egne fordeler og ulemper. Vurder å jobbe med dette vedlegget mer detaljert.

Jobber med en delfinkniv

Delfinkniven leveres med lette bensinbaserte traktorer. Vekten overstiger vanligvis ikke 80 kg. På slike motoblokker er en motor installert fra 4 liter. med. opptil 6 liter. med. Bensinmotorblokker er designet for behandling av tomter på ikke mer enn 20 dekar. Dolphin kniv er en bred, aktiv kutter med kniver som ligner på delfin finner.

Bladene er plassert i en avstand på 15-20 cm fra hverandre, derfor kan du med en slik dyse samle rotvekster i hver andre seng. For å behandle hele området på nettstedet må du endre posisjonen til den aktive kutteren. I tillegg går delfinkniven for dypt ned i jorden, slik at den kan skjære en del av rotavlingene..

Fordelen med delfinkniven er at den kan høstes på gressletter. Knivbladene takler det sterke rotsystemet og luker av ugress. Høsting bør gjøres i klart vær, ellers kan smuss etter regn feste seg til festene. Etter høsting i regnvær må kutteren vaskes og skjerpes.

Jobber med kamfeste

Kamfeste ligner en rive. Bladene vibrerer konstant og kaster jord og røtter til overflaten. Ulempen med ryggen er at den ikke kan brukes til å høste avlinger på et gresskledd bed. Det skal heller ikke være steiner i jorda, ellers knuser knivene på munnstykket.

Denne munnstykket kutter ikke røttene og dekker hver rad. I tillegg gjør vibrasjonen jorden sprø, noe som gjør det lettere å plukke poteter for hånd enn å bruke en delfinkniv. Etter høsting med kam vil røttene være rene.

Previous Post
Remedii eficiente împotriva șoarecilor din țară
Next Post
Boabe dulci – cireș Turgenevka