15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvorfor er tomatjuice nyttig, og når er det bedre å gi opp?

sunn tomatjuice De gunstige egenskapene til tomater har vært kjent i lang tid, mens alle sporelementer bevares selv etter bearbeiding av fruktene, derfor blir tomatjuice med rette ansett som en av de mest nyttige.

Verdien av en duftende tykk drink skyldes dens rike sammensetning, som inneholder slike nyttige stoffer som:

  • vitaminer i gruppe A, B og E;
  • vitamin C;
  • magnesium;
  • kalium;
  • kalsium;
  • jern;
  • sink og mange andre mineraler.

Juice for forebygging av sykdommer

På grunn av tilstedeværelsen av kalsium i tomatjuice, anbefales det å ta det for å forhindre sykdommer i hjerte og blodårer. Regelmessig inntak av juicen forlenger kroppens ungdom og metter den med lykopen. Den viktige rollen til en duftende drink i forebygging av kreft.

En annen søtsyrlig drink forhindrer dannelse av blodpropper og minimerer risikoen for stagnasjon i blodårene. For dette formål anbefales det for personer med stillesittende livsstil..

Etter å ha drukket tomatjuice, begynner menneskekroppen å produsere serotonin intensivt, forbedre det generelle velvære og gi en tilstand av fred og glede. Kanskje dette er grunnen til at barn elsker ham så høyt..

Juice som en del av kompleks behandling av sykdommer

Det blir lagt merke til at med undertrykt aktivitet i fordøyelsessystemet, gjenoppretter juice fra en tomat, med hyppig bruk, arbeidet. Det er spesielt viktig for problemer med blæren – har en liten vanndrivende effekt, det forhindrer opphopning av væske i kroppen og utseende av ødem.

Juice som en del av dietten

Tomatjuice helbreder ikke bare, men hjelper også til å gå ned i vekt. Du kan gå ned noen få kilo ved regelmessig å ordne fastedager. Hvis det er nødvendig med en mer seriøs tilnærming, kan du bruke spesielle dietter der juice er hovedkomponenten..

Tomatjuice er den eneste av alle juice som anbefales for inkludering i dietten til diabetikere, siden den har en lav glykemisk indeks. Dette betyr at en lignende økning i blodsukkeret oppstår både etter å ha drukket 300 ml tomatjuice, og etter 70 ml druesaft..

Juicebegrensninger

Til tross for de store fordelene, bør tomatjuice brukes med forsiktighet av ammende mødre, fordi røde tomater kan spille en ond rolle og forårsake allergisk utslett hos babyer.

Tomater er et allergen, derfor bør mennesker, inkludert barn, som har en tendens til matallergi, være svært ansvarlige når de tar juice..

Når du ikke kan drikke juice?

Dessverre kan ikke alle spise denne næringsrike drikken. Det er bedre å nekte det for pasienter med sår og gastritt, så vel som om det er økt surhet.

Du kan ikke drikke tomatjuice i perioden da pankreatitt og kolecystitt forverres, for ikke å forverre den generelle tilstanden. Et slikt forbud vil være aktuelt selv med uttalt smerte i magen..

Previous Post
Ukomplisert planting og enkel stell av hasselrype i det åpne feltet
Next Post
Fotografie a soiurilor dvs. preferate de măr cu un nume și o descriere