15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Ugressbekjempelse i grønnsaksbed

ugress i sengene For å bli kvitt ugress i grønnsaksbed, kan du bruke kjemikalier. Ugress er veldig seige planter, hvis rotsystem kan utvikle seg til en jorddybde på opptil 2 m. Ugressfrø forblir levedyktige i seks år og kan til og med spire på en komposthaug. Ugressskudd vises to uker tidligere enn avlingsskudd. Det vil ikke være mulig å bli kvitt ugresset helt i sommerhuset, men du kan redusere antallet.

Ung ugressbekjempelse

Det er bedre å bekjempe ungt ugress, ettersom rotsystemet ikke er utviklet nok til å tåle ugress. Du kan også kutte den grønne massen av ugresset med en Fokin flatskjærer. Et uutviklet rotsystem av et ungt ugress vil ikke kunne gi ny vekst. Røttene til en skadelig plante vil råtne og bli en utmerket gjødsel for unge courgetter eller andre grønnsaksavlinger. På denne måten kan du bekjempe sure, unge løvetann eller annet lite ugress..

Du kan ikke luke, for eksempel hvetegress eller celandine. Selv en liten del av roten vil vokse et nytt ugress med et utviklet rotsystem.

Den høye tettheten av ugress i hagesengen vil tømme jorden og forhindre utvikling av dyrkede planter. Slike resistente ugress må bare håndteres ved hjelp av kjemikalier..

Bekjempelse av resistente ugress

Hvis dyrkede planter er plantet i hagen din, og ugressspirer begynner å klekkes i nærheten av dem, må du bekjempe dem ved hjelp av ugressmidler. Skjær bunnen av plastflasken og dekk den unge veksten av dyrkede planter med den. Dette vil beskytte grønnsaker og urter mot virkningen av kjemikalier..

Bruk mørke plastflasker for å forhindre avlinger fra solen.

Når de dyrkede plantene er dekket, kan den kjemiske behandlingen startes. Hurtigvirkende kjemikalier som Roundup brukes til å drepe ugress. Roundup er et ugressmiddel som varer i to dager. Det ødelegger både den grønne massen og ugressrotsystemet.

Følg bruksanvisningen og en klar dosering av dette ugressmiddelet, ellers er det fare for å skade rotsystemet til dyrkede planter. Dosen for hver type ugress er angitt på emballasjen til preparatet..

Etter å ha behandlet hagen med et kjemikalie, vent tre dager og fjern det tørkede ugresset. I løpet av denne tiden vil virkningen av ugressmidlet ende. Dyrket planter kan vannes.

Previous Post
Ukomplisert planting og enkel stell av hasselrype i det åpne feltet
Next Post
Fotografie a soiurilor dvs. preferate de măr cu un nume și o descriere