15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Peonfôring: ved hjelp av en effektiv teknikk

pionfôring Midt i mai og alle gartnere er i påvente av den frodige blomstringen av plantene sine. Det er i dette øyeblikket at fôring av pionen er den mest nødvendige handlingen. Mineralgjødsel fungerer som grobunn for en ung avling, som kan ha lidd av unormale naturfenomener. Dyktige blomsterhandlere har funnet en vanskelig måte å utføre prosedyren mest effektivt..

Vegetabilske planter, så vel som bærbusker, anbefales å gjødsles med organiske stoffer: råtnet gjødsel eller kompost. Men for blomster er det ganske normalt å bruke mineralkomplekser..

Peonfôring: et gjennomtenkt valg av gjødsel

Denne kulturen har en veldig dyp rot. De som gravde ut buskene vet at jordstenglene trenger dypt ned til 50 cm eller mer. Derfor er det ikke et alternativ å bare spre vakre granulater over hele området av plantesirkelen. Tross alt, i direkte kontakt med kjemikalier, brenner skudd ofte. Som et resultat av brannskader reduseres veksten, for nå må de bruke energien på rehabilitering. Av denne grunn er det nødvendig med en mer human måte. Så, ved hjelp av en spadeholder, blir det fordypninger rundt busken:

  • ca 30 cm trekke seg fra midten;
  • utdype pinnen med 15 cm;
  • lag opptil 3-4 hull langs omkretsen.

Nå gjenstår det bare å velge en næringsrik eliksir for å mate pionen. På våren er det bedre å bruke kompleks gjødsel, som inkluderer:

  • nitrogen og dets forbindelser (opptil 25%);
  • kalium – 26% (gjør blomstringen mer frodig);
  • fosfor – 12% (hjelper til med å få knopper).

I sammensetningen av slike produkter, men bare i små mengder, er det sporstoffer som er nødvendige for planter: kalsium, svovel, jern og mangan. Takket være denne fôringen vil peonene blomstre mye lenger, og løvet deres får en rik grønn nyanse..

På slutten av sommeren anbefales det å konsolidere resultatet ved å tilsette fosforgjødsel. Prosedyren vil tjene som en trygg investering som vil sikre fantastiske blomster det neste året. Som et resultat vil planten kunne legge mange sunne knopper..

Tekniske høydepunkter

Videre tilsettes 1 teskje tørrstoff til hvert hull og drysses med jord. Topp dressing, gjerne etter regn. Hvis våren viste seg å være sulten, blir stedet rikelig kastet før fôring. Over tid strammes hullene som gjøres, og mineralgjødsel løses opp. Dermed er jorden mettet med næringsstoffer, som kulturen absorberer med sine sugerøtter..

Resultatet av en så uvanlig pionfôring vil være luksuriøse knopper som fortryller med sitt utseende og aroma hver omsorgsfull forbipasserende.

Previous Post
Ingefær under graviditet og amming
Next Post
Tehnologii populare de altoire pentru pomi fructiferi