15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Landskapsarkitektur for et område med stor høydeforskjell

bratt terreng Et område med forskjellige avlastningshøyder kan visuelt deles inn i separate soner. For å skape en følelse av nettstedets integritet, er designet designet for å ta hensyn til de samlende elementene. Busker, plener og asfalterte stier brukes ofte som slike elementer. På et nettsted med uregelmessigheter bør du ikke bygge mange massive trinn. Stiger understreker bare sidens ujevnheter. Bruk busker i forskjellige høyder i stedet. Planter med en høyde på 1,5 meter plantes vanligvis på flate overflater..

Blomsterbed og grønne områder på stedet

Busker fra torvfamilien kan plantes på “åsene”. De er ikke høye, men vokser i bredden. Ved å bruke denne eiendommen kan du utstyre en hel grønn eng på stedet, og siden det er mange torvvarianter, kan engen være rød eller lilla. Torv er også flott for blomsterbed eller blomsterbed. Den er plantet ved siden av blomster som elsker delvis skygge..

På slake bakker og i lavlandet er det bedre å gjemme trinnene med trær og høye vinstokker. Dette vil gi stedet et jevnt utseende og en rektangulær form. Ved hjelp av vinstokker kan du også stenge uthus på stedet. Installer en høy espalier i nærheten av dem, så vokser vinstokkene opp til 2,5 m i høyden. Vilde druer og jomfruer vokser raskest, men kultiver kan også plantes.

Å plante hele området med planter er ikke verdt det. Når du planlegger områder, bør du vurdere sittegrupper, for eksempel en grushage eller et lysthus..

Tilrettelegging av grushage

Grushagen er en ypperlig overgang fra grøntområdet på stedet til rekreasjonsområdet. Det er veldig enkelt å lage en slik hage. For å gjøre dette må du grave flere hull og plante busker eller blomster i dem. Deretter, like under nivået på rotkragen til plantene, trekkes en tape eller tråd for å helle et jevnt lag med grus. Deretter må du fjerne det øverste jordlaget og heller grus. Noen ganger er gruslaget erstattet med småstein eller små elvesteiner.

Storblomstrede planter ser ikke bra ut i en grushage. Det er bedre å plante slike planter som morgenfruer, koreanske krysantemum eller jomfruer i den..

Grushagen kan brukes til solsenger og parasoller, eller til en lekeplass. Grensen til grushagen og det overbygde grillområdet er dekket med småstein i en annen farge for visuell separasjon.

Plassen rundt lysthuset

Plassen rundt lysthuset bør heller ikke være tom. Når du tenker over utformingen av dette området, husk at det kan gjøres om til et annet grønt område, eller til et steinområde med en sommerkafé og en grill. Border senger er vanligvis laget rundt lysthuset.

Previous Post
Ingefær under graviditet og amming
Next Post
Tehnologii populare de altoire pentru pomi fructiferi