15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Hvordan unngå å skrelle druer på nettstedet ditt

ert druer Mange gartnere, til tross for rikelig blomstring av druene sine, klager over den dårlige høsten og erter av visse bordsorter. I dag vokser det i sommerhytter druer som blomstrer med blomster bare av hunntypen og varianter med blomster av hann- og hunntype. Biseksuelle varianter pollineres uten problemer, mens varianter av samme kjønn definitivt trenger hjelp fra en gartner.

Løsning

Ved nærmere undersøkelse av en blomstrende haug, kan du umiddelbart se hvor de bifile blomstene er. Støvler og støvdragere er godt utviklet, støvknapper er i vater og eggstokkene er godt utviklet. Kesha -druen har en funksjonell feminin blomstertype. Ved undersøkelse er de underutviklede støvlene godt synlige, noe som indikerer behovet for pollinatoren..

Den enkleste måten å løse problemet på er kunstig pollinering med blåser. De er laget av kaninskinn. Først passerer gartneren gjennom haugene med bifile blomster med sandpapir, og deretter langs børstene med uniseksuelle blomster. Dette alternativet er ikke veldig bra. Blomstringen av druene er veldig skånsom og smuldrer raskt.

Det er en enklere måte å løse problemet på. Hvis Kesha -druer vokser på stedet, er det ved siden av det nødvendig å plante Kishmish Zaporizhzhya, som er en fantastisk pollinator for Kesha -sorten, Talisman. Hemmeligheten for å få et godt resultat ligger i tilfeldigheten av blomstringsdatoene til sortene som trenger pollinering og pollinatorene..

Når det ikke er mulig å plante Kishmish i tillegg, kan du inokulere en pollinatorsort på den pollinerte busken. Det er nok å kutte en erme av busken og plante Kishmish eller en annen variant med biseksuelle blomster på.

Blomstringstiden til den pollinerte sorten og pollinatorsorten må nødvendigvis falle sammen.

Det er andre årsaker til erter av bordsdruesorter:

  1. Tykning av busken. Løsningen på problemet er å fjerne unødvendige skudd.
  2. Varmt vær under blomstrende druer. Buskene må sprøytes med vann for at pollinering skal oppstå..
  3. Svak busk. Det er nødvendig å gjødsle og gi druene vanning.

Ta deg tid til å bli kvitt de peasable druesortene. Gi planten en sjanse til å glede deg med en god høst ved å følge hele spekteret av tiltak. Legg agn nær busken for å tiltrekke bier som pollinatorer. For å gjøre dette trenger du en liter vann, 300 g sukker, en dråpe honning og ganske mange drueblomster. Hell infusjonen i en tallerken og dekk til..

Previous Post
Utforske orkide sykdommer og planteredningsteknikker
Next Post
Cultivarea unei roșii Picătură de miere: plantare și îngrijire adecvată