15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Rød kaviar: hvordan velge et produkt av god kvalitet

Rød kaviar Rød kaviar i bokser, kaviar i glassbeholdere, billig eller dyr – før ferien er det et bredt utvalg av denne delikatessen på hyllene i butikkene. I dag er det mange produsenter av rød kaviar. Blant dem er det ansvarlige merker som bryr seg om deres rykte og forbrukernes helse. Likevel er det også skrupelløse firmaer som, i jakten på en lett rubel, prøver å slippe oss en billig falsk. Hvordan ikke ta feil og velge ekte rød kaviar? Tross alt er dette akkurat tilfelle når besparelser kan koste helse..

Når du ser på hyllen med mange krukker, må du først ta hensyn til følgende punkter:

  • beholdere der kaviar selges;
  • holdbarhet;
  • smakskvaliteter.

Hvilket er bedre – glass eller tinn?

Når du velger, bør du foretrekke rød kaviar, pakket i glassglass. Hvorfor? Svaret er åpenbart – i en slik beholder kan du tydelig se hva den var fylt med. Rød kaviar av høy kvalitet skal se slik ut:

  • hele egg;
  • det er ikke overflødig væske i glasset.

Når det gjelder tinnbeholderen, er det nesten umulig å forutsi hva som er inne, siden ingenting er synlig.

Den eneste måten å kontrollere kvaliteten på hermetisk kaviar er kanskje å riste selve glasset. Hvis du hører den karakteristiske gurgelen av væske, er det best å la den stå på hyllen. Derfor er det mer vann enn kaviar..

Utløpsdato – som slått ut?

Det sier seg selv at fiskeprodukter må sjekkes nøye. Først og fremst gjelder dette vilkårene de kan lagres og spises under. Hvor finner jeg de verdsatte tallene? Alt er klart med glassbeholdere: vanligvis er inskripsjonen laget direkte på etiketten eller på toppen, på lokket. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe hermetikk, bør du være forsiktig..

Tallene må være fremtredende. Hvis de presses inn i lokket, er dette en falsk..

Ekte eller kunstig rød kaviar?

I tillegg til naturlig rød kaviar hentet fra visse typer fisk, kan du ofte finne et kunstig produkt i butikkene. Det har ingenting å gjøre med fisk, fordi det er laget av proteinprodukter. Kyllingegg, melk, gelatin egner seg til høye temperaturer. Som et resultat bretter massen seg til separate kuler, veldig lik kaviar. De er ganske spiselige, men problemet er at prisen på en slik “delikatesse” er flere ganger lavere enn ekte kaviar. Hva produsenter bruker, spiller på visuell bedrag av kjøpere i deres favør.

Hvis produktet selges i vekt, kan du fortelle om det er kunstig eller ekte kaviar ved å prøve det. Bitter smak antyder at urotropin er tilsatt produktet. Det er et sterkt antiseptisk middel som brukes som konserveringsmiddel ved fremstilling av kunstig kaviar. Etter å ha smakt en slik delikatesse, kan du skade mikrofloraen i magen din betydelig..

Oppsummert er det bare ett råd: vær årvåken. Velg alltid kaviar bare fra pålitelige og anerkjente produsenter. Bedre å betale for mye, men ha det gøy med å knase egg og holde deg frisk.

Hvordan velge rød kaviar, hvordan den er laget – video

Previous Post
Utforske orkide sykdommer og planteredningsteknikker
Next Post
Cultivarea unei roșii Picătură de miere: plantare și îngrijire adecvată