15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Vi avslører hemmelighetene ved å dyrke reddiker i sommerhytter

utendørs reddik Alles favoritt reddik er en permanent innbygger i hagesenger, som fra år til år tidlig på våren blir sådd av slitere-sommerboere. De fleste dyrker det direkte i det åpne feltet, siden reddiker ikke er redde for kaldt vær. Og gartnere som har drivhus eller hotbeds, tildeler flere senger og under reddiker, noe som lar deg høste den første avlingen mye tidligere..

Imidlertid står begge ofte overfor problemer når resultatet av deres innsats ikke helt samsvarer med det forventede. Ofte, i stedet for elastiske saftige rotvekster, vokser hule og sprukne rotvekster, eller det er ingen i det hele tatt som følge av høye piler på vei i hagen.

For å unngå slike problemer må du følge anbefalingene for dyrking av reddiker strengt. Ikke vær redd, du trenger ikke gjøre noe vanskelig. Det er nok bare å sørge for landinger:

  • vanlig vanning;
  • periodisk fôring;
  • løsne jorden;
  • tynning av frøplanter.

Og selvfølgelig er det viktig å høste i tide når det modnes. For før eller siden kan plukkede reddiker smake bittert..

Vanningsfrekvens

For å unngå blomstring, bør reddikebedene vannes 2-3 ganger i uken. For at fuktigheten skal bli lenger i jorden, anbefales det å legge torv i gangene.

Ikke la jorden tørke ut i hagen. Hvis vannet reddik blir rikelig etter en tørke, sprekker den..

Men tøffe og fibrøse reddiker oppnås som følge av for høy lufttemperatur, som dessverre ikke kan endres. Dette, som de sier, er force majeure. Forresten, i tørre somre, blir skyttere av landinger også oftest observert..

Funksjoner i dressinger

For en rik høst av en velsmakende rotavling, bør nitrogenholdig gjødsel brukes. I vekstsesongen kan reddiker mates med superfosfat med en hastighet på 15 g per 1 kvm. m. eller en løsning basert på kaliumsulfat (20 g av stoffet per 15 liter vann).

For at de ikke skal snakke om fordelene med fersk gjødsel, er det fullstendig kontraindisert for reddik.

Hvis jorda er fruktbar, er en enkelt toppdressing nok, ellers må du gjødsle reddik minst to ganger.

Løse og tynne plantinger

For å sikre fri lufttilgang til røttene etter hver vanning, må du løsne gangene, men uten fanatisme, ellers kan du kutte røttene med en hakke eller skade fruktene.

Etter behov bør plantene også tynnes ut og etterlate de sterkeste. En tykk seng vil ikke gi annet enn piler og små reddiker.

Video om hva du trenger å vite om voksende reddiker

Previous Post
Utforske orkide sykdommer og planteredningsteknikker
Next Post
Cultivarea unei roșii Picătură de miere: plantare și îngrijire adecvată