15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Måter å dekorere en hage i en skråning

dekorere en hage i en åsside Hagen i åssiden er veldig dekorativ. I en slik hage ser terrasser og alpine sklier positivt ut. Mange gartnere prøver imidlertid å jevne skråningen og gjøre tomten jevn. Dette er den største feilen, fordi hagenes viktigste dekorasjon er skråningen..

Hele landskapsdesignet på stedet i skråningen er basert på funksjonene i relieffet. Du kan dekorere en hage som ligger på en høyde ved å bruke tre designteknikker:

  • sonering;
  • terrasser;
  • maskere individuelle områder av hagen.

Alle disse teknikkene lar deg rasjonelt bruke plass i hagen, noe som vil gjøre det mulig å plante flere pryd- og frukttrær. La oss vurdere mulighetene for å bruke disse designteknikkene mer detaljert..

Hagesone

Soner er nødvendig på alle steder, men i en hage i en skråning ser de mest fordelaktige ut. Fordelen med å sonere en kupert hage er at du ikke trenger å bruke et stort antall materialer for å markere individuelle soner..

På grunn av relieffets ujevnheter har alle sonene i skråningen allerede blitt identifisert av naturen. Gartneren kan bare bruke uregelmessighetene i hagen til sine egne formål. Du bør strebe etter visuell justering av nettstedet i høyden..

Plant høye frukttrær i hulene, høye busker over og lavvoksende planter på de høyeste punktene i hagen..

På denne måten skygger du ikke plantene i hagen din. Brusende planter er en fin måte å lyse opp et skyggefullt område av hagen din..

Terrasser hagen

Det er ikke nødvendig å bruke et begrenset område for å utstyre sittegruppene i hagen. Tomten i en skråning lar deg utstyre et stort antall terrasser i hagen.

Terrasser er en god måte å kunstig øke størrelsen på stedet. På terrassene kan du arrangere ikke bare rekreasjonsområder, men også dammer eller landskapsobjekter, for eksempel blomsterbed eller blomsterbed.

Terrassering kan være fullstendig eller delvis. Full terrassering brukes i hager med en skråning større enn 45 °. Terrassen på et slikt område er et flatt område som ligger over “klippen”. Denne terrassen lar deg dele hagen i nivåer..

Delvis terrassering lar deg velge separate områder i hagen. Når du bruker denne teknologien, er det nødvendig å opprettholde skråningen på nettstedet. Delvis terrassert hage kan dekoreres med høye blomsterbed.

Maskering av individuelle områder på nettstedet

I lavlandet i hagen kan du arrangere et område med uthus. Den er spesielt gjemt bak trær og høye busker, slik at den ikke ødelegger det generelle utseendet på hagen..

Måter å dekorere en hage i en skråning – video

Previous Post
Utforske orkide sykdommer og planteredningsteknikker
Next Post
Cultivarea unei roșii Picătură de miere: plantare și îngrijire adecvată