15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Krydret plommer er egnet for en kongelig matbit

syltede plommer Hva skal du servere til en matbit? Plommer og kål. De vil være en god match med pickles og surkål. Under et glass forsterket drink vil et slikt “selskap” være et virkelig funn. Frukt marinert i krydder og sukkersirup har en original smak. Det eneste problemet er at etter å ha prøvd dem en gang, vil gjestene for alltid nekte resten av snacksen..

Til matlaging tar de utelukkende emaljerte retter: en kjele og en bolle. Blant annet er to halvliters glass sammen med lokker forhåndsterilisert.

Grundig forberedelse

Omtrent 800 g plommer velges nøye slik at de ikke har noen skader eller andre defekter. Du må ta 200 g mer enn i oppskriften, fordi noen av dem kan sprekke etter skålding. Ha fruktene i en bolle og tilsett dem:

  • 6 til 10 laurbærblader;
  • samme mengde sorte pepparkorn og allehånde med det;
  • nellik – opptil 8 stk.
  • to anisstjerner.

Rettene med mat settes til side og sirupen tilberedes. Kok opp 500 ml vann i en kjele. Hell deretter 300 g sukker. Den søte sirupen skal koke i denne sammensetningen i 7 minutter. Hell deretter 8 ss. l. eplecidereddik. En annen vil ikke fungere. Bland alt grundig. Etter at den unike saltlaken har kokt i syv minutter, tilsett 4 ss. l. hvilken som helst konjakk.

Beregningen er som følger: for 1 krukke ferdige snackbarer trenger du 4 ss syre.

Gjentagelse er læringens mor

Nå gjør de prosedyren, som må gjentas tre ganger. Hell plommer med kokende sirup. Dekk bollen med et tett lokk og pakk den inn i et håndkle. En time senere helles væsken tilbake i pannen og settes på bålet, hvoretter den søte sylteagenten sendes tilbake til frukten. Som et resultat bør det være tre slike samtaler..

For siste gang, hell ut den skarlagenrøde infunderte kompotten og kok opp. I mellomtiden pakkes plommer i bokser og helles deretter. Krydderne blir liggende i en bolle. I dette tilfellet bør fruktene sees slik at de ikke brister. Da vil denne forretten glede selv sofistikerte sommeliers..

Previous Post
Når du velger en ku til en bakgård, er det viktig å vite hvor mye melk hun gir per dag.
Next Post
Medvetox – instrucțiuni de utilizare împotriva ursului și furnicilor