15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 http://www.42registry.org 300 true 0
theme-sticky-logo-alt

Video: hvordan dyrke agurkfrøplanter

frøplanter av agurker Agurker er en vanlig og favoritt grønnsak på bordet og i hagen. For å få en tidlig høst av agurker, er det bedre å dyrke dem fra forhåndsberedte frøplanter..

Hvordan vokse sunne og sterke frøplanter av agurker vil bli fortalt av Alexander Krot – forfatteren av videoen og en erfaren amatørgartner.

For raskere og bedre spiring anbefaler Alexander å spire frø på en fuktig fille i 1-3 dager.

Det er bedre å plante agurker for frøplanter i plastkopper med en spirelengde på ikke mer enn 3-5 mm. Såing utføres på en dybde på en og en halv centimeter, hvoretter jorden blir grundig fuktet.

Hvis alt er gjort riktig, skjer spiring av frø på 3-4 dager, da trenger plantene regelmessig vanning og sprøyting med varmt vann, tilstrekkelig belysning og systematisk fôring.

Herding av frøplanter begynner en eller to uker før de plantes i åpen mark, tidspunktet for kontakt med planter med friluft økes gradvis – fra 15-20 minutter først til flere timer senere.

Som et resultat bør plantene vise seg å være sterke med korte internoder, farget mørkegrønt og med et utviklet rhizom. Gode ​​frøplanter er nøkkelen til plantens helse og stabilitet, så vel som en stor høst av høykvalitets i landstedet og hagen din.!

Mesterklasse for dyrking av agurkfrøplanter (video)

Previous Post
Når du velger en ku til en bakgård, er det viktig å vite hvor mye melk hun gir per dag.
Next Post
Medvetox – instrucțiuni de utilizare împotriva ursului și furnicilor